Trabzonspor - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Trabzonspor ile Fenerbahçe Doğuş arasında oynanan maç, çıkan olaylar nedeniyle durdu. Hakemler ve oyuncular soyunma odalarına gitti.

GİRİŞ 03.12.2017 16:06 GÜNCELLEME 03.12.2017 18:00
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe Doğuş arasında oynanan karşılaşmaya kötü tezahürat sebebiyle yaklaşık 1 saat ara verilirken, maça seyircinin salondan çıkarılmasının ardından devam edildi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan ve ev sahibi ekibin 37-35 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 16. dakikasında, iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.



Fenerbahçe hücumunda top Ali Muhammed'deyken sarı-lacivertli oyuncu Vesely'nin perdelemesinde Trabzonsporlu Vasiliauskas yerde kaldı. Vesely, Vasiliauskas'ın başında beklerken Trabzonspor'dan Green takım arkadaşını kaldırmak için o bölgeye geldi. Vesely'nin bu sırada Green'i iterek geri çekildiği görüldü. Geriden gelen Trabzonsporlu Obekpa'nın müdahalesiyle de Vesely yerde kaldı.



Sahada yaşanan gerilim tribünlere yansıdı. Yapılan anonslara rağmen Trabzonsporlu taraftarların kötü tezahürata devam etmesi nedeniyle Özlem Yalman, Ahmet Tatlıcı ve Kerem Baki'den oluşan hakem üçlüsü, soyunma odasına giderek tribünlerin boşaltılmasını istedi.

Hakemlerin kararına tepki gösteren taraftarlar, bir süre salonu boşaltmadı. Yaklaşık 45 dakika sonunda Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, mikrofonla taraftara hitap ederek salonu boşaltmalarını istedi.



Kendisinin de salondan ayrılacağını belirten Hopikoğlu'nun konuşmasının ardından taraftarlar salonu boşaltmaya başladı. Hopikoğlu da seyirciyle salondan ayrıldı.

Karşılaşma yaklaşık 1 saatlik aradan sonra devam etti. Trabzonsporlu oyuncu Obekpa, diskalifiye edildi ve oyun dışında kaldı.



TARAFTARLARIN ÇIKIŞI DA OLAY OLDU!

Hayri Gür Spor Salonu'ndan güvenlik güçleri eşliğinde çıkarılan taraftarların tepkisi dışarıda da sürdü. Bordo-mavili taraftarlar, salondan çıkarılmalarına tepki olarak salonun girişinde yer alan turnikelerin bulunduğu alandaki camları kırdılar.

Kırılan camların görüntüleri taraftar kameralarına da yansıdı.

YORUMLAR 42
  • burhan 6 yıl önce Şikayet Et
    tarbzon demek spor dışında her tür yaramazlık demek haline geldi.
    Cevapla
  • osmanmert 6 yıl önce Şikayet Et
    saha kapama cezaları maç yaptığı takıma uygulanmalı 5 maç ceza almışsa 5 sezon fenerbahçeyi izleyememeliler.
    Cevapla
  • berk duru 6 yıl önce Şikayet Et
    bunları bütün branşlardan sileceksin. gereksiz, ortalığı geren, işe yaramayan bunlar
    Cevapla
  • rcevahir 6 yıl önce Şikayet Et
    baktılar maç gidiyor vılkan yere yattı kalkmadı beline taş gelen yugoslav hoca yere 2 metre uzandı hakemlerde soyunmaya giitti sonra geldiler ts nin iyi oyuncusunu diskalifiye ettiler tipik fb galibiyeti...
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Euroleauge şampiyonu ile oynayıp, yenebileceğini düşünmek. Akla zarar.
    Cevapla
  • Faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    Tipik Trabzon fanatikleri tutumu...bu kisilere Spor yapilan tüm alanlar dar edilmeli. bu sadece trabzon fanatiklerine degil tüm spor alanlarinda boy gösteren takim ve kulüpler icin gecerli olmali.
    Cevapla
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    sen önce haberi oku, sonra yorum yap, macı geren kim aynı zamanda okuma özürlü müsün...
    Cevapla
  • yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    şike yapanları da aynı kategoriye koymalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle