Aziz Yıldırım ve Şahenk soyunma odasında!

CSKA karşısında alınan zaferin ardından Zadar Cup’ı bir kez daha kazanan Fenerbahçe Doğuş’u yöneticiler ve başkan da yalnız bırakmadı.

Aziz Yıldırım ve Şahenk soyunma odasında!
Aziz Yıldırım ve Şahenk soyunma odasında!
GİRİŞ 25.09.2017 11:01 GÜNCELLEME 25.09.2017 18:00

Fenerbahçe Doğuş, 21-24 Eylül tarihleri arasında oynanan Zadar Cup’ta önemli EuroLeague ekipleri ile karşı karşıya geldi. Brose Bamberg’e iki uzatma sonunda 1 sayı ile kaybeden, Khimki’yi rahat geçen sarı-lacivertliler finalde de CSKA’yı mağlup ederek zafere ulaştı.

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, ilk günden itibaren Hırvatistan’ın Zadar kentinde takımı desteklemek için yerini aldı. Şahenk’in yanı sıra İbrahim Kutluay ve bazı yöneticiler de sarı-lacivertli takıma destek vermek için Zadar’da idiler. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Önder Fırat ise final karşılaşmasını izlemek ve takıma destek vermek için yine salonda yerlerini aldılar.
 
Heyet, maçın ardından soyunma odasına giderek şampiyonluk sevinci yaşayan oyuncuları da kutladı. Morallerin yerinde olduğu görülürken Fenerbahçe Doğuş başantrenörü Zeljko Obradovic de ziyaretle ilgili şu ifadeleri kullandı:
 
“Maçtan önce de, sonra da soyunma odasına geldiler. Oyunculara merhaba dediler, sonunda tebrik ettiler. Bize bu şekilde destek olmaları çok önemli, bunun için çok teşekkür ediyorum.”