Galatasaray başka transfer yapacak mı?

Galatasaray Odebank Başantrenörü Erman Kunter, transfer çalışmalarının olmadığını söyledi.

Galatasaray başka transfer yapacak mı?
Galatasaray başka transfer yapacak mı?
GİRİŞ 23.08.2017 17:33 GÜNCELLEME 23.08.2017 17:33

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Odeabank’ta Başantrenör Erman Kunter, hazırlık süreci ve takımın son durumu hakkında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Hazırlık döneminin başında olduklarını belirten Kunter, "Geçirdiğimiz dönem sağlık kontrolleri ve hazırlık dönemi takımı kampa hazırlamak için. Bu dönemde çok basit detaylar üzerinde çalışıyoruz. İtalya kampına kadar yol alacağız” şeklinde konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMAMIZ YOK"

Transfer çalışmalarının olmadığını söyleyen Kunter, "Şu an için transfer çalışmamız yok. Kadro şu an için yeterli görünüyor. Sezon içerisinde lüzum görülürse o zaman nokta atışı olarak tabir ettiğimiz hamle yapabiliriz. Ama şu an için her pozisyonda yeterli oyuncumuz var” diye konuştu.

"HEDEFLERİMİZDEN BİRİ DE EUROCUP"

Bu sezonki hedefler hakkında da konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Hedeflerimizden biri de Eurocup. Lig ve Eurocup arka arkaya başlayacak, o nedenle hepsini bir paketin içinde düşürüyoruz. Eurocup’ın iki yıl önceki kazananı olduğumuz için herkesin gözü bizim üzerimizde olacak. İki eksiğimizin katılımıyla tam takım olacağız. Oyuncuların hepsi çok istekli. Yapabildiğimiz maksimum hazırlığı yaparak sezona başlamak istiyoruz. Bormio’da ilk başta oyuncular biraz zorlanabilir ama her şey zamanla yoluna girecektir” ifadelerini kullandı.

"BÜTÇE KÜÇÜK DEĞİL"

Bütçenin düşük olmadığını vurgulayan Erman Kunter, "İş yapılabilecek, çok iyi netice alınabilecek bir bütçemiz var. Eurocup çok önemli organizasyon. Burada mutlaka başarılı olmak lazım. Bizim dezavantajımız çok yeni bir takım olmamız. Diğer takımlar kadrolarının büyük kısmını korudular" dedi.