Anadolu Efes'e büyük onur! 36 takım arasında...

Anadolu Efes, Euroleague ve EuroCup takımlarının oylarıyla belirlenen Euroleague Devotion Pazarlama Ödüllerinde 36 takım arasından 1. oldu.

Anadolu Efes'e büyük onur! 36 takım arasında...
Anadolu Efes'e büyük onur! 36 takım arasında...
GİRİŞ 04.07.2017 15:21 GÜNCELLEME 04.07.2017 15:21

Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague ve EuroCup takımlarının katılımı ve oylarıyla belirlenen Euroleague Devotion Pazarlama Ödüllerinde 36 takım arasından birinci oldu. Avrupa basketbolunda üçüncü kez en iyi pazarlama yapan kulüp olmanın çok önemli bir başarı olduğunu söyleyen Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, bu ödülle sadece Anadolu Efes'in değil Türk basketbolunun da marka değerini yukarıya taşıdıklarını açıkladı.

Euroleague'in her sezon kulüplerin pazarlama ve iletişim çalışmalarını değerlendirmesi sonucunda verdiği Gold Devotion Marketing Award, 2016-2017 sezonunda Anadolu Efes'in oldu. Anadolu Efes Spor Kulübü, daha önce 2010 ve 2013 yıllarında iki kez kazandığı Euroleague Devotion Pazarlama Ödülü'nü 2017 yılında da kazanarak bu ödülü üç kere kazanan ilk takım oldu.

BUGÜNE KADAR ÖDÜL KAZANAN TEK TÜRK TAKIMI

Kurulduğu günden bu yana basketbol dışındaki örnek kurumsal yapısı ile de göze çarpan Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague'in her sene düzenlediği "Devotion Pazarlama Ödüllerini kazanan ilk ve tek Türk takımı olma gururunu da elinde bulunduruyor.

"BASKETBOLUN MARKA DEĞERİNİ ARTIRIYORUZ"

2016-2017 sezonu için elde edilen başarıyla ilgili görüşlerini açıklayan Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, Euroleague'de üçüncü kez Avrupa'nın en iyi pazarlama yapan kulübü olmanın çok önemli bir başarı olduğunu vurguladı.

Gökçe Dayı, kazanılan bu ödülle sadece Anadolu Efes'in değil, Türk basketbolunun da marka değerini yukarıya taşıdıklarını sözlerine ekledi. Anadolu Efes Spor Kulübü, Türk basketbolunu saha içinde olduğu kadar saha dışında da başarıyla temsil etmeyi önümüzdeki sezonda da sürdürecek.

KAYNAK: DHA