F.Bahçelileri kahreden haber! Takımdan ayrılıyor

Fenerbahçe'nin başarılı basketbolcusu Bogdan Bogdanovic'in, NBA ligi ekiplerinden Sacramento Kings ile anlaştığı iddia edildi.

GİRİŞ 28.06.2017 14:45 GÜNCELLEME 28.06.2017 17:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sırp basının haberine göre Bogdanovic, NBA takımlarından Sacramento Kings'in yaptığı 3 yıllık 30 milyon Dolar'lık teklifi kabul etti.

Teklifi kabul etmenin Bogdanovic için kolay olmadığı vurgulanırken, Sırp yıldızın yakın bir zaman içinde Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edildi.

DIVAC ÇOK İSTİYOR

Sacramento Kings Genel Menejeri Vlade Divac, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Bogdanovic'i uzun zamandır takip ettiklerini ve kendisini takımda görmek istediklerini söylemişti.

FENERBAHÇE TARAFTARI GİTMEMESİ İÇİN VİDEO HAZIRLAMIŞTI

Fenerbahçe taraftarı geçtiğimiz günlerde, tarihi sezonun mimarlarından Bogdan Bogdanovic için seferberlik başlatmıştı. Sarı- Lacivertliler, Sırp yıldızın ailesinden de yardım alarak Bogi için duygusal bir video klip hazırladı.

YORUMLAR 5
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe den aldığı para 1.3 milyon euro (yaklaşık 1.5 milyon dolar) teklif edilen para 10 milyon dolar. Kaldı ki gideceği yer de NBA öyle Çin Katar flan da değil. Kusura bakmayın ama kimsenin bu çocuğa gitme demeye hakkı yok. Bırakın adam parasını kazansın kariyerini yapsın. Yolu açık olsun. Başarılar dilerim. Daima arkandayız Mr. Buzzer Beater
    Cevapla
  • m.ergin 6 yıl önce Şikayet Et
    adı üstünde bogdan
    Cevapla
  • kirsehirli 6 yıl önce Şikayet Et
    seneye geri dönmek icin haber yollar
    Cevapla
  • A koçak 6 yıl önce Şikayet Et
    Nemenja Bijelica ve Bojan Bogdanovin hangi sebebin var?iç te Fenerbahçeden NBA ya gittiler. Ayrıca Ömer Aşıkta gitti. Geri mi geldiler. Oyuncuları kötülemen için hangi gerekçen var?
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    nba de dönen paralrla bşa çkmak zor ayrıca bgdan fb den görevini tamamlmş bir şkilde ayrılıyor obradovc gibi bir koç eşliğinde fb bogdan gibi olmasada yerini doldurmasını bilecktir
    Cevapla