Ekrem Memnun: Oyuncularımı kutluyorum

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Milli Takım'ın Letonya'yı 72-63 yendiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Ekrem Memnun: Oyuncularımı kutluyorum
Ekrem Memnun: Oyuncularımı kutluyorum
GİRİŞ 25.06.2017 20:34 GÜNCELLEME 25.06.2017 20:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, 2017 Avrupa Şampiyonası'nda son maçlarında Letonya karşısında hedefledikleri galibiyete ulaşarak Avrupa beşinciliğini elde ettiklerini söyledi.

Ekrem Memnun, Milli Takım'ın Letonya'yı 72-63 yendiği karşılaşmadan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa beşinciliğinden dolayı oyuncularını kutlayarak, şöyle konuştu:

"Biz burada madalya almayı çok istiyorduk. Bunu da başaracak oyunu sahaya koyduk. Yunanistan maçındaki 10-12 dakikalık kötü oyun sonucu elendik. Oradan ayağa kalkıp Dünya Şampiyonası'na katılma hedefimize tutunduk. Letonya karşısında bugün bir formalite maçı oynadık. Bu maçı oynamak bütün oyuncular için zor. Kazanarak bitirmek istedik ve bunu başardık. Oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonra önümüze bakacağız. Gelecek yıl Dünya Şampiyonası'na hazırlanacağız ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Turnuvada şans verdiği genç oyuncuların performansına da değinen Memnun, "Genç oyuncularımızın daha fazla katkı yapması gerekiyor, diye düşünüyorum. Boy olarak sıkıntımız var. Agresifliğimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu yıl ligde bir takımda sahada 2 Türk olacak. Son 2 yılda 4 yabancılı düzende büyük bir darbe yedi Türk oyuncular. Aldıkları süre kısıtlı oldu. Bu da yeni oyuncu çıkmasını engelledi. Bundan sonraki yıllar Türk kadın basketbolu ve oyuncuları için çok önemli. Bahane yok, herkes kendisini daha fazla geliştirecek. Fena olmayan genç oyuncularımız var ama mutlaka kendilerini daha fazla geliştirmeleri lazım." diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunandan fark yemeyecektiniz hocam.
    Cevapla