Milli Takım'da forma krizi!

EuroBasket 2017'ye 2 aydan kısa bir süre kaldı ancak Erkek Milli Takım'ın giyeceği formanın tedarik sponsoru belli değil.

Milli Takım'da forma krizi!
Milli Takım'da forma krizi!
GİRİŞ 17.06.2017 16:57 GÜNCELLEME 17.06.2017 16:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun, Adidas firması ile olan forma sponsorluk anlaşması 30 Haziran itibariyle sona erecek. Peki A Milli Erkek Basketbol Takımımız, ağustos ayında başlayacak Avrupa Şampiyonası'nda hangi forma sponsoruyla sahaya çıkacak?

NELER YAŞANDI?

Türkiye Basketbol Federasyonu, Başkan Harun Erdenay döneminde Adidas ile gelecek dönemde bitecek olan anlaşma dolayısıyla Nike firmasıyla da görüşüyor.

Ancak daha sonra, "Bu kararı yeni federasyon yönetiminin vermesi daha doğru olur" denilerek konu kapatılıyor.

Adidas ile TBF, 30 Haziran'dan sonra sözleşme uzatmama kararı alıyor. Nike ile yapılabilecek olası anlaşma da rafa kalkıyor.

MASADA PEAK SPORT VAR

Tüm bu gelişmelerin sonrasında Türkiye Basketbol Federasyonu, yerli bir tekstil firması ile görüşüyor ancak ortak noktada buluşulamıyor. Şimdi ise TBF, çok sayıda milli takımın da sponsoru olan Peak Sport ile görüşmeler yapıyor.

Söz konusu görüşmelerde belli bir aşama kaydedildiği, ancak henüz tam anlamıyla 'ortaklık' seviyesine gelinmediği öğrenildi. Hemen son bir ihtimalin daha söz konusu olduğunu belirtelim...

Eğer TBF, Peak Sport ile anlaşma sağlayamazsa A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın, Avrupa Şampiyonası maçları için formalarını bir tekstil firmasına diktirip 'sponsorsuz' olarak parkeye çıkma ihtimali de bulunuyor. (Hürriyet)

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 12
  • Oğuz1461 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi markanızı koyun milletten isteyin verir parasını
    Cevapla
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmada millet 5 kuruş vermez Millete kadar o basketbolcular yada futbolcular onuda gectim yoneticiler versin barlara gidip 100 bin tl lik hesap odemeyi biliyolar onumu bilmiyolar dunyaninda pirimini aliyolar hatta begenmeyip surat bile asiyolar Milli forma altında milleti soyuyorlar tabi bu benim görüşüm sen ne dersin bilemem.
    Cevapla
  • Erol Duran 6 yıl önce Şikayet Et
    vay anasını. ne krizmiş beee
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde olanı niye dışardan alıyoruz yoksa alınır o başka.ama tekstilin kralı bizde
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    gelin bursaya hemen en iyisini yaptırın.hemde kalitelisini.
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    am a ülkemizde yabancı hayranlığı olan bayağı kardeşimiz var.yabancı bir firmanın önünde dondurma almak için(dondurmayada benzemiyor bildiğin puding)sıra bekleyenler var.hani bizim dünyaca ünlü dondurmamız Maraş.niçin onun önünde kuyruk yok.ama hava atacak ya falan yerden falan markayı aldım diye.Yerli malı yurdun malı her Türk onu kullanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle