Mağlubiyeti yediremeyen Yunanlardan skandal sözler

Olympiakos'un sahipleri Panagiotis ve George Angelopoulos, Fenerbahçe'ye kaybettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mağlubiyeti yediremeyen Yunanlardan skandal sözler
Mağlubiyeti yediremeyen Yunanlardan skandal sözler
GİRİŞ 22.05.2017 16:31 GÜNCELLEME 22.05.2017 16:42
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İşte Angelopoulos kardeşlerin sözleri:

"Burada yaptıklarımızdan ötürü gururluyuz. Bu takım yarı finalde her şeyini ortaya koydu. Deplasmanda oynadık finali ve 2015 Madrid'de ne olduysa aynısı oldu. Umarım bir gün Atina'da da final olur ve 15 bin kişiyle destekleniriz.

Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz. Soyunma odasında oyuncularını tebrik ettik. Biz de kendi oyuncularımızla ne kadar gurur duyduğumuzu, soyunma odasında belirttik. Bu bir spor, zaferler ve mağlubiyetler olacaktır. Bu mağlubiyet, Olympiakos'un son 9 yılda Avrupa'nın tepesinde olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Son 10 yılda Avrupa'nın önde glen takımıyız."

"BUNU EUROLEAGUE İSTEMEZDİ"

"Finalin koşulları olağanüstüydü. EuroLeague finali oynuyorduk ve ev sahibi takım biletlerin yüzde 86'sına sahipti. Bunu EuroLeague'de istemezdi. Gelecek yıl Belgrad'da bu kadar bilet bulamayacaklar. Soyunma odasında oyunculara, son 7 yılda bu 5'inci finalimizdi dedim. Küçük bir bütçeyle büyük işler başaran bir ekibiz. Mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu takımla gurur duyuyoruz. Yaptıkları sıradışı."

"TEK BİR TÜRK OYUNCU BİLE YOKTU"

"Rakibimiz 13 bin Türk taraftarın desteğiyle oynuyordu ama tek bir Türk oyuncu bile yoktu ve koçları da Türk değildi. Biz Yunan takımıyız, Yunan oyuncularımız ve Yunan bir koçumuz var. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum ama örnek almıyorum. Onların yaptıklarıyla bizim yaptıklarımız karşılaştırılamaz. Biz küçük bütçeyle takım kimyası üzerinden hareeket ediyoruz. Genel koşullar bize karşı. CSKA'ya karşı büyük bir maç oynadık. Onlar 45 milyon harcıyor. 2 gün sonra 13 bin Türk'e karşı da kazanamadık."

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 16
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    15 bin seyirciye yenildik demiş. Fenerbahçe yunanistanda 15 bin seyirci önünde Panathinaikosu 2 kere yenmedi mi ? Bu işler sadece seyirciyle olmaz. Oyunculara ve koach a saygı göstermek gerek.
    Cevapla
  • görüş 6 yıl önce Şikayet Et
    adam kaprisinden bunu yapmış ama çok da haksız sayılmaz. yalanmı yani? kendi futbolcumuzu basketbolcumuzu yetiştirmeden bas parayı kupa al olur. bence bu zafere gölge düşürmez ama böyle gitmez, türk basketbolunu yükseklere kendi vaatndaşımız ile taşımamız şart. milli üretim, milli sermaye, milli sporcular, milli endüstri... lütfen gerçekçi olalım ve kendimize inanalım. bu olaylar tetikleyici olsun
    Cevapla
  • Samet Ergül 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu millî maç değildi yahu kulüplerin karşılaşması. Bir tane türk oyuncu olmayınca kupa türkiye de kalmıyor mu ? Geri mı alıyorlar :)) türkiyenin spor kulübü fenerbahçe ülkemize kupa getirdi. Kim daha neyin kafasında anlamadım. Zoruna giden aaa türk yoktu der. :)
    Cevapla
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım bak alman ,fransız, Hollanda takımlarına çok mu yerli oyuncu var. Bu bir takım sporu milli maç değil ki
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı parayla saadet olmaz. Oyuncu yetistiremedikten sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle