Tarihi başarıyı hazmedemedi! Küstah sözler

THY Euroleague finalinde mağlup olarak ikinci sırada kalan Olympiakos'un Başkanı Giorgos Angelopoulos'un şampiyon Fenerbahçe'yi tebrik ederken kullandığı kelimeler şaşırttı.

Tarihi başarıyı hazmedemedi! Küstah sözler
Tarihi başarıyı hazmedemedi! Küstah sözler
GİRİŞ 22.05.2017 12:26 GÜNCELLEME 22.05.2017 12:44
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Giorgos Angelopoulos'un açıklamaları şöyle: "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum fakat onlara karşı bir hayranlık duymamız gerektiğini sanmıyoruz. Başardıkları şey özel bir şey değildi. Euroleague'in en büyük bütçelerinden birine sahipler. Oyuncularımı kutluyorum çünkü sahada her şeylerini verdiler."

SÜT KUPASIYDI ZATEN

Mağlubiyeti hazmedemeyen Angelopoulos'un küçümseyici açıklamaların ardından Fenerbahçeli taraftarlar yaptıkları capslere "Süt Kupasıydı zaten" yazarak Yunan başkanla dalga geçti.

YORUMLAR 30
  • öenemli değil 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar son 7 yılda 3 kere kazandı euroligi onlar için sıradan tabi
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakın CHP'liler bunlarla akraba. Ben şahsen OHAL var onun için yenildik demelerini beklerdim :)))
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçenin başarılarının devamını dilerim, şükür yine avrupa insan haklarına gideceğiz dememişler, biz alamadıysak önemsizdir diyerek, kendilerini avutmuşlar.
    Cevapla
  • ALPASLAN 27 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakın yunanların Türklere bakış acısı bu fair-play veya insanlık veya nezaket vs bilmezler bizimkiler ise teşekkürler olimpiyakos diyerek yunani övdüler maç sonucu. düşman herzaman düşmandır tarihi unutmayalım tarih değişmez eskiden düşman olan düşmandır çünkü mesele haç ile HİLAL meselesidir. Bizim onlardan farkımız ne diyecekler ise yunanın değiştiği bana kanıtlasın çünkü hala düşman mantığıyla yaklaşıyor eee düşmana dostça yaklasilmaz.
    Cevapla
  • Can CAn 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem basit bir kupa ne halt yemeye geldiniz İstanbul'a.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle