Yunan basını bile bunu yazdı!

THY Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe'nin zafere ulaşmasının ardından Yunanistan basınında finalle ilgili hayal kırıklığı hakimdi.

Yunan basını bile bunu yazdı!
Yunan basını bile bunu yazdı!
GİRİŞ 22.05.2017 10:07 GÜNCELLEME 22.05.2017 14:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olması, Yunanistan basınında geniş yer buldu.

İşte o başlıklar...

Sport24: Olympiakos kafa üstü çakıldı

Ta Nea: Olympiakos, Fenerbahçe'yle başa çıkamadı.

Gazzetta: Fenerbahçe hak ederek kazandı.

Kathimerini: Olympiakos'un çabası 48 saat içindeki ikinci mucizeyi sergilemeye yetmedi. Yeni Avrupa şampiyonları arasında Yunan oyuncu Costas Sloukas da var.

"Maça daha iyi konsantre olmalıydılar"

Yunanistan'ın önde gelen spor gazetelerinden Sportday, ''Olympiakos bizim gururumuzsun'' başlığını kullandı. Gazete, Olympiakos'un sadece 25 dakika mücadele edebildiğini, daha sonra Fenerbahçe'nin üstünlüğüne teslim olduğunu yazdı. Haberde, ''Spanoulis ve Printezis gibi oyuncular maça daha iyi konsantre olmalıydı.'' ifadelerine yer verildi.

"Sloukas Yunan bayrağını unuttu"

''Sloukas, Fenerbahçe'nin sevinç gösterilerinde Yunan bayrağını unuttu'' başlığını atan Eleftheros Typos gazetesi ise "Olympiakos bir efsane gibi mücadele etti fakat gücü yetmedi." ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertlilerin başarısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'in rolünün önemine dikkati çeken gazete, sonuç ne olursa olsun Olympiakos'un Yunan basketbolu için başarılı bir temsilci olmaya devam ettiğini vurguladı.

''Olympiakos'u durduran Fenerbahçe, Avrupa şampiyonu oldu'' başlığını kullanan Kathimerini gazetesi, Olympiakos'un 4. şampiyonluk hayalinin bir sonraki Dörtlü Final'e kaldığına değindi. Olympiakos'un 25 dakika mücadele edebildiği yorumunda bulunan gazete, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak eden taraf olduğunu belirtti.

YORUMLAR 14
  • vtndş 6 yıl önce Şikayet Et
    fb kadrosundan bekleneni yapmıştır. cska ve real kadrosundan bekleneni yapamamıştır. olimpiacos ise kadrosundan beklenenin üstüne çıkarak en büyük övgüyü haketmiştir. adamlar eledikleri cska nın ve yenildikleri fb nin yaklaşık yarısı kadar ve antrenöründen ilk 5 ine kendi ülkelerini temsil ediyorlar, övgüyü hakediyorlar.
    Cevapla
  • Vaaay 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlardan daha çok övmüşsün Olimpiyakosu. Hadi onlar 300 spartalıyı izleyipte gaza geliyorlar da sana ne oluyo kanki.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    vatansız vatandaş . reailin çak nın kadro değerini hesap ettinmi. herşey değerle olsa futbol da Fener'in değeri beliktaştan fazla Başakşehirin belki beş katı fakat sonuç ortada . hasete gerek Yok içerde bende anti fenerliyim fakat ulusal hadise olunca iş değişir yürekten tebrikler fener. sonuçta Türkiye'mize yazıldı bu başarı fener sayesinde .
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Her şey bir anda olmadı.emek var inanç var.helal olsun fenerbahçe türkiyeyi mutlu ettiniz
    Cevapla
  • son osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    vtndş geç bunları sahadaki çaba önemli olan milyon dolarlarla gelen oyuncu oynamasa ne olacak onu söyle
    Cevapla
  • KaraKartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal, bizi cok mutlu etiniz. Tebrikler olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle