Fenerbahçe vurdu, Yunan başkan yıkıldı!

Fenerbahçe'nin THY Euroleague'de Yunan temsilcisi Panathinaikos'u 3-0 ile 'süpürmesi'nin ardından rakip takım başkanı Dimitrios Giannakopoulos da çöktü.

Fenerbahçe vurdu, Yunan başkan yıkıldı!
Fenerbahçe vurdu, Yunan başkan yıkıldı!
GİRİŞ 26.04.2017 11:39 GÜNCELLEME 26.04.2017 15:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Haber 7 Spor Servisi

Serinin Atina'da oynanan ilk iki maçından önce deyim yerindeyse savaş çığırtkanlığı yapan, maçlardan önce yaptığı açıklamalarla iki takım arasındaki maçı iki ülke arasındaki krize ve ölüm kalım meselesine çevirmeye çalışan Dimitrios Giannakopoulos'a en iyi cevabı Türkiye'de Fenerbahçe taraftarı verdi.

"THIS IS SKOUPA(SÜPÜRGE)

Atina'daki maçlardan önce 'This is OAKA'(Burası OAKA) tişörtüyle pozlar veren ve 'Türklere karşı ölümüne oynayacağız' diyen Giannakopoulos'un bu hareketine Fenerbahçe taraftarı İstanbul'daki 3. maçı kazandıktan ve seriyi 3-0 alarak 'Final Four'a yükseldikten sonra tribünde 'This is Skoupa'(Bu süpürge) pankartı açarak en iyi cevabı verdi.

MAÇ SONRASI İTİRAF

Fenerbahçe'nin 3-0 kazandığı seri sonrası konuşan Panathinaikos'un sahibi ve başkanı Dimitris Giannakopoulos: "Bir seriyi en iyi takım kazanır. Fenerbahçe bu seride bizden daha iyiydi" sözlerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • tersaneci 6 yıl önce Şikayet Et
    siz darbecileri vermezsiniz gül gibi komşunuza beter olun fenerin ellerine sağlık yunanistan ab nin sözüne kandı büyüyen Türkiyeyi kaybetti zaten o hainleri vermesenizde olur alın hem vatandaşınız yapın hemde turşunu kurun o hainlerin Türkiye diye vatanları yok artık bu onlara yeter
    Cevapla
  • kesin 6877 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan önce Nazileşmiş zihniyetini yenmesi lazım
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyük spor kulübü Fenerbahçe diğer takımlar biraz örnek alsın inşallah bu sefer Kupa bizim
    Cevapla
  • okadarrr 6 yıl önce Şikayet Et
    yunan gavurcugu bükemedigin bilegi öpeceksiniz
    Cevapla