Erdoğan'dan Galatasaray'a tarihi öneri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi önerisini, Galatasaray koçu Ergin Ataman açıkladı.

Erdoğan'dan Galatasaray'a tarihi öneri!
Erdoğan'dan Galatasaray'a tarihi öneri!
GİRİŞ 12.04.2017 12:12 GÜNCELLEME 12.04.2017 12:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, geçen sezon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiklerinde, Cumhurbaşkanı tarafından önerilen projeyi anlattı ve Galatasaray'ın büyüme modelinin Fenerbahçe-Doğuş modeli gibi bir birleşmede olduğunu söyledi:

"Geçen yıl EuroCup'ı kazandıktan sonra özellikle Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettiğimizde toplantıda 'Türk Telekom'la bir birleşme sağlanabilir mi?' diye bir sondaj yapıldı. Fakat bu daha sonra hiç gelişmedi.

Cumhurbaşkanımız da buna sıcak yaklaştı ama onun bunlarla uğraşacak hali de yok. Bunu geliştirecek olan Türk Telekom ile bizim yönetim olacaktı ama olmadı. Böyle bir temas oldu. Ben ciddi bir çaba sarf ettim. Ama karşı taraftan bir şey gelmedi. Biz Galatasaray olarak bunu istiyoruz ve birleşmeye açığız.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 19
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis su fetöculere yuz verme daha. Ulkede kulüp mu kalmadı nedir bu 6S sevgisi? Telekom bunlara sponsor olacak,bunlar yetimin hakkını Nusret'te yiyip tuketecek. Seni sevenleri uzme. Ha destek vereceksen de içerideki fransızları temizle.
    Cevapla
  • fatih akman 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben GS a silinen vergi borçları nedeniyle hakkımı helal etmiyorum vatandaş olarak, REİS in hatrına da birşey demiyorum, yalnız bu böyle gitmez. Her sıkışana vergi affı olmaz. Beceremiyorlarsa kayyum atayın, profosyoneller gelsin yönetsinler, vergi borçlarını da tıkır tıkır versinler.
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis her takima güzelik yapiyor kiskanmayin derim bjk nin stadini kim yapti simdi dersiniz biz yaptik
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence butun kulupler zengin isadamlarina veya katarli arap isadamlarina satilmali dunya yildizlari Turkiyeye getirilmeli daha cok sponsorlar gelir boylece
    Cevapla
  • ....... 7 yıl önce Şikayet Et
    reis bunlara yuz verme artik. artik yeter bu feticuler bu yuzden dusman sana . borclarini sildun stad yaptin. insllh gs kume duser ueff yda katilamaz beter olur.......
    Cevapla
  • ugr4665 7 yıl önce Şikayet Et
    Uç beş çapulcu için koca camiayi karalamqya ne hakkin var senin ayrıca sen kimsinki buna karar veriyorsun reisten iyi mi biliyorsun napmasi gerektiğini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle