F.Bahçe ve G.Saray'ın maçları ertelendi!

Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bellona AGÜ, Fenerbahçe, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin ligde oynayacakları karşılaşmalar ertelendi.

F.Bahçe ve G.Saray'ın maçları ertelendi!
F.Bahçe ve G.Saray'ın maçları ertelendi!
GİRİŞ 13.03.2017 14:42 GÜNCELLEME 13.03.2017 14:42

Buna göre; Kadınlar Euroleague’de yer alan ve İspanya’nın Perfumerias Avenidaekibiyle 15 Mart Çarşamba günü karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’nin; ligin 20.haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı karşılaşma 22 Mart Çarşamba gününde ertelendi. Sarı-lacivertlilerin ayrıca, ligin 21.haftasındaki Kadınlar Eurocup’taki temsilcilerimizden Hatay Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı karşılaşma da ileriki bir tarihe ertelendi.

Kadınlar Eurocup’ta tarihi bir başarı elde eden temsilcilerimiz Bellona AGÜ, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin, 22.hafta oynayacağı karşılaşmalar da ileri bir tarihe ertelendi.

Ligin 22.haftasında; Galatasaray – Bellona AGÜ, Yakın Doğu Üniversitesi – İstanbul Üniversitesi ve Hatay BŞB – Mersin BŞB maçlarıyla ilgili tarihler, Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacak.