Abdi İpekçi'de olay! Ergin Ataman ve taraftarlar..

Galatasaray Odeabank'ın derbide Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği mücadelede tribünlerde istifa sesleri yükselirken, Ergin Ataman'ın tepkisi dikkat çekti.

Abdi İpekçi'de olay! Ergin Ataman ve taraftarlar..
Abdi İpekçi'de olay! Ergin Ataman ve taraftarlar..
GİRİŞ 12.03.2017 18:31 GÜNCELLEME 12.03.2017 18:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Odeabank Koçu Ergin Ataman, son saniyelerde istifa seslerinin yükselmesinin ardındna tribünlere döndü ve gülerek tepki verdi.

Galatasaray, 79-75'lik skorla bu sezon Ergin Ataman yönetiminde Fenerbahçe'ye karşı parkeye çıktığı 4 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

ATAMAN'DAN AÇIKLAMA

Maç sonunda aleyhine yapılan tezahüratlar hakkında konuşan Ataman: "Beni protesto edenlere taraftar diyemeyeceğim. Bazı gruplar buraya olay çıkarmaya geliyorlar. Daha önce de oldu. Bunları engelleyecek olan Galatasaray yönetimidir. Galatasaray bir grubun değil, Galatasaraylıların takımıdır." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamin kiymetini bilmek lazim, fenerbahce avrupanin en iyi ve pahali takimini kurdu, bizden ancak bu kadar gelir
    Cevapla
  • antidursunveekibi 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yapalım mevcut kadro bu yani fb çok iyi kadro kurmuş ergin ne yapsın bu bütçeyle siz tepkinizi dursuna verin tıpkı futbolda çelişkili açıklama yapan beceriksiz yönetimin sorumlusu dursun ve ekibi .Tudor çok iyi hocaymış gibi fazlada 1 milyon dolar paran verip kulübün parasını sağa sola ben saçmıyorum demi
    Cevapla