Ergin Ataman'dan TBF'ye sert mesaj!

Galatasaray başantrenörü Ergin Ataman, Ufuk Sarıca'nın milli takım başantrenörlüğü görevine getirilmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman'dan TBF'ye sert mesaj!
Ergin Ataman'dan TBF'ye sert mesaj!
GİRİŞ 19.01.2017 15:43 GÜNCELLEME 19.01.2017 15:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantenörü görevi sona eren Ergin Ataman, Ufuk Sarıca'ya yeni görevinde başarılar dilerken, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetimi'ni dürüst olmaya çağırdı.

Ataman şu ifadeleri kullandı:

"Ufuk Sarıca'ya Türk Milli Takımı Başantrenörlüğü görevinde başarılar diliyorum. Bilinmesini isterim ki basketbola emek veren tüm spor insanları olarak milli takımımıza sonsuz desteğimiz sürecektir. Fakat yöneticilik kariyerinin henüz başında olan genç kardeşlerimize de Ergin Ataman ile ilgili açıklamalarında daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Henüz öğrenme aşamasındaki bu genç arkadaşlarımıza hatırlatmak isterim ki yöneticilikteki temel esas dürüst olmak ve güdümlü olmamaktır. Hakkımda çıkan haberler ile ilgili olarak yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve tüm gerçekleri kamuoyu ile paylaşacağım."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli olarak destekliyorum haklı.
    Cevapla
  • sonsöz 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım bakalım ne diyecek. Ataman için takım çalıştıran milli takım çalıştıramaz diyordu. Şimdi karkar buna da itiraz(!) eder. Ufuk sarıca istifa etsin diye. Bekleyelim görelim.
    Cevapla
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    eurolig spnuncusunun Antrenörü konusmus bi sus millet isini yapsin.
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    içinizdeki nefretten arının artık. eurolig sonuncusu takımın hocası diyorsun, bunun milli takım mevzusu ile ne alakası var. Basketbol federasyonunun fenerbahçe yanlısı olduğunu sağır sultan bile biliyor. Ergin hocaya milli takım konusunda haksızlık yapılmıştır. Aziz bey kulüb hocalarının milli takımda olmasını kınıyor ya hani, tanyeviçi fenerbahçede iken milli takıma gônderen kendisi değilmiydi. Ergin hocanın milli takımda olmasına karşıydı aziz bey, şimdi ufuk hoca geldi. Yine bir kulüp hocası geldi. ne diyecek simdi?
    Cevapla