Topçu: Türkoğlu'nu yürekten kutluyorum

Spor Toto 2017 All Star organizasyonuna Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, da katıldı.

Topçu: Türkoğlu'nu yürekten kutluyorum
Topçu: Türkoğlu'nu yürekten kutluyorum
GİRİŞ 15.01.2017 16:59 GÜNCELLEME 15.01.2017 17:22

'Parkenin Sihirbazları Türkiye için Omuz Omuza' parolasıyla Ülker Sports Arena'da düzenlenen ve Asya ile Avrupa karmalarının gösteri maçında karşı karşıya geleceği Spor Toto 2017 All Star organizasyonu başladı. Etkinliğin tüm geliri gazi ve şehit ailelerine bağışlanacak. Etkinliğe Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu da katıldı.

Bu yıl 14'cüsü düzenlenen All Star organizasyonuna dair açıklamalarda bulunan Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, etkinliğe destek veren herkese tesekkür ederek, 'En anlamlı sosyal sorumluluk projemiz bugün burada olacak. Etkinliğe destek veren sanatçımız Hande Yener ve bizleri bu etkinlikte yalnız bırakmayan vatanseverlere federasyonumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Faaliyetin bütün geliri vatan uğruna şehit düşen ve bu uğurda gazi olan evlatlarımıza bağışlayacağız' diye konuştu.

TOPÇU: HİDAYET TÜRKOĞLU'NU YÜREKTEN KUTLUYORUM

Etkinliğe Cumhurbaşkanlığından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Topçu katıldı. Organizasyonun ev sahibi Hidayet Türkoğlu'na teşekkürlerini sunan ve beraberindeki ekiple birlikte elinde Türk bayrağı ile görsel basketbol şovunu seyreden Topçu, 'Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Hidayet Türkoğlu'nu düzenlemiş olduğu bu anlamlı etkinliğinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. İşte Turkiye'nin her alanda bu tür organizasyonlarla kenetlenmesi lazım. Ve değerli kardeşimiz bunu layıkıyla yerine getirdi. Bugün burada müthiş bir atmosfer var. Manevi boyutu oldukça yüksek bir organizasyon. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Geçmişte ve bugün olduğu gibi vatanımızın birlik ve beraberliğine katkı sunan her camiada yerimizi almayı sürdüreceğiz' dedi.