En anlamlı All-Star için geri sayım!

Elde edilecek tüm gelirin şehit ailelerine ve gazilere verileceği Spor Toto All-Star 2017 organizasyonu Pazar günü Ülker Sports Arena'da başlayacak.

En anlamlı All-Star için geri sayım!
En anlamlı All-Star için geri sayım!
GİRİŞ 14.01.2017 13:26 GÜNCELLEME 14.01.2017 13:26

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin yıldızlar şöleni Pazar günü yapılacak.

Spor Toto All-Star 2017 organizasyonu, Ülker Sports Arena'da saat 14.00'te başlayacak. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde forma giyen ve halk oylamasıyla belirlenen oyuncuların yer aldığı Asya ve Avrupa karmaları, gösteri maçında karşı karşıya gelecek.

Basketbolseverler, gösteri maçı öncesindeki yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmalarıyla keyifli anlar yaşama fırsatı bulacak. Etkinlikte sürpriz şarkıcıların konserinin yanı sıra görsel şovlar seyircinin beğenisine sunulacak.

Maçı izlemek için Ülker Sports Arena'ya gidecek basketbolseverler, ödüllü yarışmalar ve sürpriz performanslarla etkinlikte aktif olarak yer alacak.

Gelirin tamamı şehit ailelerine ve gazilere verilecek

"Parkenin sihirbazları Türkiye için omuz omuza" parolasıyla yapılacak Spor Toto All-Star 2017'de, elde edilecek gelirin tamamı şehit ailelerine ve gazilere verilecek.  

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Spor Toto All-Star 2017 organizasyonundan elde edilecek gelirin tamamı şehit ailelerine ve gazilerimize verilecek. Salonun hıncahınç dolmasını umuyoruz." ifadeleriyle basketbolseverleri maça davet etti.

Gösteri maçı kadroları

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene'nin yönetimindeki Asya karması Jordan Theodore (Banvit), DeJuan Summers (Pınar Karşıyaka), Kostas Sloukas, Bogdan Bogdanovic ve Ekpe Udoh (Fenerbahçe) ilk beşiyle sahaya çıkacak. Barış Ermiş (TOFAŞ), Mateusz Ponitka (Pınar Karşıyaka), Furkan Korkmaz (Banvit), Shaquielle Mckissic (Muratbey Uşak), Julian Wright (Trabzonspor Medical Park), Okben Ulubay (Yeşilgiresun Belediyespor) ve Davon Jefferson (Gaziantep Basketbol) ise Asya karmasının yedek oyuncuları olarak belirlendi.

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic'in yöneteceği Avrupa karmasının ilk beşinde Sinan Güler (Galatasaray Odeabank), Thomas Heurtel, Cedi Osman (Anadolu Efes), Will Clyburn (Darüşşafaka Doğuş) ve Vladimir Stimac (Beşiktaş Sompo Japan) yer alacak. Bu takımın yedekleri Brad Wanamaker (Darüşşafaka Doğuş), Kenny Hayes (Demir İnşaat Büyükçekmece), Jaka Klobucar (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Austin Daye (Galatasaray Odeabank), Earl Clark (Beşiktaş Sompo Japan), Bryant Dunston (Anadolu Efes) ve Semih Erden'den (Darüşşafaka Doğuş) oluşacak. 

Yetenek yarışmasına katılacak oyuncular

Organizasyon kapsamında düzenlenecek yetenek yarışmasında, Kenan Sipahi (Beşiktaş Sompo Japan), Berk Uğurlu (Fenerbahçe), Alp Karahan (Pınar Karşıyaka), Can Korkmaz (Galatasaray Odeabank), Yiğit Arslan (TOFAŞ) ve Doğuş Özdemiroğlu (Yeşilgiresun Belediyespor) kendisini göstermeye çalışacak.

Birkan Batuk (Darüşşafaka Doğuş), Michael Thompson (Beşiktaş Sompo Japan), Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe), Sean Armand (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Marcus Denmon (Gaziantep Basketbol) ve Vasilije Micic (TOFAŞ) 3 sayı yarışmasında en iyi şutları atmak için mücadele edecek.

Smaç yarışmasında da Tyler Honeycutt (Anadolu Efes), Furkan Korkmaz (Banvit), Josh Owens (Pınar Karşıyaka), Stefan Moody (Trabzonspor Medical Park), Osiris Eldridge (Demir İnşaat Büyükçekmece) ve Jan Vesely (Fenerbahçe) boy gösterecek. 

KAYNAK: AA