FIBA'dan Fenerbahçe'ye ceza!

Uzun süre forma giydiği Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan Angel McCoughtry konusunda FIBA'dan Fenerbahçe kulübüne ceza geldi.

FIBA'dan Fenerbahçe'ye ceza!
FIBA'dan Fenerbahçe'ye ceza!
GİRİŞ 18.11.2016 16:59 GÜNCELLEME 18.11.2016 16:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2010-2015 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giyen Amerikalı oyuncu Angel McCoughtry ile Fenerbahçe arasındaki dava karara bağlandı. 30 yaşındaki oyuncu, Sarı-Lacivertlilerden olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra alacakları konusunda FIBA’ya başvuracağını da belirtmişti. Sarı-Lacivertli kulüp, ödenmeyen maaş ve bonuslar için 275 bin dolar ödemeye mahkum edildi. Ayrıca avukat ve tahkim masrafları için toplam 19 bin Euro’luk ücreti de Fenerbahçe karşılayacak.

TEHDİT EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ

Angel McCoughtry ayrılırken Fenerbahçe’nin bazı şartları yerine getirmediği söylemişti. Ayrıldıktan sonra Instagram’da kız arkadaşıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan McCoughtry, eşcinsel ilişkisi nedeniyle yaşadığı zorluklardan bahsedip bu konuda Sarı-Lacivertliler ile anlaşmazlıklar yaşadığını söylemişti.

30 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe’nin önce kendisinden bu ilişkiyi yalanlamasını istediği eğer yapmazsa da takımdan gönderileceği konusunda tehdit edildiğini iddia etmişti.

(basketball.com.tr)

YORUMLAR 1
  • rahmana kul.. 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke yalanlama gereği duymadan direk yollasalarmış...
    Cevapla