Donald Trump'a boykot şoku!

ABD'de Donal Trump'ın başkan seçilmesinin ardından NBA takımları, yeni başkanı boykot etmeye başladı.

Donald Trump'a boykot şoku!
Donald Trump'a boykot şoku!
GİRİŞ 17.11.2016 12:29 GÜNCELLEME 17.11.2016 12:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Donald Trump'ın başkan seçilmesinin ardından ABD çapında patlak veren protesto gösterilerine 3 NBA takımından da destek geldi. Başkanlık yarışında Hillary Clinton'ı destekleyen Milwaukee Bucks, Dallas Mavericks ve Memphis Grizzlies'in sahipleri, takımlarının bundan böyle Trump'ın sahibi olduğu otellerde konaklamayacaklarını açıkladı.

Trump'ın otellerinde konaklamak için başkanlık seçimleri öncesi yer ayırtan 7 NBA takımının da sözleşmeleri sona erdikten sonra Mavericks, Bucks ve Grizzlies ile aynı yolu izlemeleri bekleniyor.

Trump'ın başkan seçilmesinin ardından San Antonio Spurs'un efsane koçu Gregg Popovic midesinin bulandığını söylemiş; Detroit Genel Menajeri ve Koçu Stan van Gundy ise "Açıkça ırkçı birini başkan seçtiğimize inanıyorum" demişti.

YORUMLAR 16
  • Doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Hani amerika dünyaya demokrasi yayıyordu.. Şu rezalete bakın secim sonucunu yok saymaya calışıyorlar.trump için çokta önemlimi sizce büyüyün artık
    Cevapla
  • orhansorgun66 7 yıl önce Şikayet Et
    hani çoğu zaman abd örnek gösterilir biri seçimi kaybettiğinde şöyle der :demekki az çalışmışız yeni başkana başarılar dileriz derler hep bu örnek var yani çok demokratik güzel hareket gösterir derler bize ve ben soruyorum daha herif başa geçmemiş ama ortalık bir takım işine gelmeyenler tarafından adama görevini yapamazsın falan filan .yani bu çokmu güzel demokrat bir ülke Allah aşkına demekki bu ülkeler işine geldiğinde demokrasi oyununa sarılır işine gemedimi bi kenara atarlar bırakın şu islam olmayan ülkeleri biz kendi işimize bakalım dinimizin emrettiği bi şekilde yaşamaya gayret edelim o zaman işte zirvelere ulaşırız bunda şüphe yok
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    bu demek oluyorki amerikada demokrasi yok amerikayı amerikalılar yönetmiyor,bunuda öğrenmiş olduk.artık amerikanın insan hakları ve demokrasi konusunda hiç ama hiç güvenirliliği kalmamış yıllardır dünyayı kandırmışlar.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    trump kendi de bilmiyor,ne yaptığını?Bir sorsanız net bir cevap veremez.Zaten veremiyor.O da bilmiyor nasıl bir yol çizeceğini.Her şey beklenen gibi gerçekleşiyor.Az kaldı.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Secim systemi bir kere yanlış. Clinton 200000 oy fazla almış yinede secimleri kayıp ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle