FETÖ'cü Enes Kanter'in Trump şaşkınlığı!

ABD'de Donald Trump'ın başkanlığı garantilemesinin ardından, Hillary Clinton'ı destekleyen FETÖ'cü Enes Kanter büyük bir şok yaşadı.

FETÖ'cü Enes Kanter'in Trump şaşkınlığı!
FETÖ'cü Enes Kanter'in Trump şaşkınlığı!
GİRİŞ 09.11.2016 10:15 GÜNCELLEME 09.11.2016 10:20
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü spor dergisi Sports Illustrated, FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i NBA'in en büyük trolü olarak adlandırdı. ABD seçimleri öncesinde Sports Illustrated muhabiri Scooby Axson, teröristbaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'le soru cevap şeklinde bir röportaj yaptı.

Kanter'e 'Ölü ya da diri kiminle yemek yemek istersin?' sorusunu soran Axson, 'Donald Trump'la yemek, yemek isterdim' cevabını aldı. Bu cevap üzerine bu kez 'neden Trump?' sorusunu soran muhabire Kanter, 'Çünkü ona senin sorunun ne? demek istiyorum' diye cevap verdi. 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin sorumlusu olan Fetullah Gülen'e biat yemini eden Enes Kanter'in 'kiminle yemek yemek istersin?' sorusuna 'Trump' cevabını vermesi şaşkınlık yaşattı.

KANTER TARAFINI BELLİ ETTİ

FETÖ'ye bağlılığını her fırsatta yineleyen Kanter, ABD seçimleri öncesi yaptığı bu röportajla birlikte tarafını da belli etmiş oldu. Donald Trump ve Hillarry Clinton'ın yarıştığı seçimler öncesi Trump'a sataşan Kanter böylelikle desteklediği adayın da Clinton olduğunu açıkça ilan etti. Enes Kanter'in Trump'la ilgili sözleri USA Today adlı internet sitesinde yer aldı. Ayrıca bu yazıda Kanter'in NBA'in en büyük trolü olduğu ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere FETÖ'nün finans kaynağı olarak hizmet veren Kimse Yok Mu Derneği'nin Demokrat lider Hillary Clinton'a seçim propagandasında maddi destek verdiği ortaya çıkarılmıştı. (Yeni Şafak)

YORUMLAR 22
  • arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    niye bu kadar büyütüyorsunuz bu adamı . bırakın unutulsun yahu
    Cevapla
  • aliii 7 yıl önce Şikayet Et
    yarın da Turumpu destekler Anamın adı döndü bende döndü
    Cevapla
  • Karaalioglu 7 yıl önce Şikayet Et
    hahahhaa. süper ya
    Cevapla
  • Aslan Can 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni rezil etsin.
    Cevapla
  • tito 7 yıl önce Şikayet Et
    jr gülen feyk yedi trump sizin fitil fitil burnunuzdan getirmezmi clintonun seçim kampanyalarına akıttığınız paraları belki size ayar olmuşturda Türkiyeye paketler
    Cevapla
  • ankaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    anlamıyor abi anlamıyor destekledikleri hep tırt anlamıyor
    Cevapla
  • paydos 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlamaz kardeşim haram para yemekten kansız olmuşlar, bu seref yoksunları Allah bunları kahretsin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle