Evlatlıktan reddedilen Enes Kanter soyadını değiştirdi! - Enes Kanter bakın kimin soyadını aldı?

Gün geçmiyor ki, tüm yaşananlara rağmen Fetullahçı Terör Örgütü'ne bağlılığını alenen ilan eden ve toplumun tüm kesimlerinden ağır tepkilere hedef olan Enes Kanter, sosyal medya Twitter üzerinden soyadını değiştirdiğini duyurdu. FETÖ'nün avukatlığını yapan Enes Kanter'i öğretim görevlisi olan babası evlatlıktan reddetmişti. Bugün ise Enes Kanter babasının evlatlıktan reddetmesi üzerine soyadını değiştirdiğini duyurdu. İşte Enes Kanter'in yeni soyadı ile ilgili yaptığı o açıklama ve Enes Kanter ile ilgili diğer tüm detaylar haber7.com'da..

Evlatlıktan reddedilen Enes Kanter soyadını değiştirdi! - Enes Kanter bakın kimin soyadını aldı?
Evlatlıktan reddedilen Enes Kanter soyadını değiştirdi! - Enes Kanter bakın kimin soyadını aldı?
GİRİŞ 09.08.2016 14:54 GÜNCELLEME 09.08.2016 14:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gün geçmiyor ki, tüm yaşananlara rağmen Fetullahçı Terör Örgütü'ne bağlılığını alenen ilan eden ve toplumun tüm kesimlerinden ağır tepkilere hedef olan Enes Kanter ile ilgili yeni bir gündem olmasın. Enes Kanter yine sosyal medya üzerinden soyadını değiştirdiğine dair yeni bir paylaşımda bulundu.

Bir dönem A Milli basketbol takımının formasını giyen ve şimdilerde Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde oynayan Enes Kanter, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'e bağlığını ifade eden açıklamalarına devam etmişti. Öyle ki henüz yüzlerce şehidimizin acısı hala yüreklerimizde tazeyken bile Twitter hesabından terörist başı Fetullah Gülen'e güzellemeler yapan ve bağlığını bildiren ünlü basketçi Enes Kanter'e her kesimden özellikle de sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyümüştü. Hal böyle olunca da Twitter hesabı askıya alınmıştı. Ayrıca FETÖ'nün avukatlığını yapan Enes Kanter'i babası evlatlıktan reddetmişti. Bugün ise Enes Kanter babasının evlatlıktan reddetmesi üzerine soyadını değiştirdiğini duyurdu. İşte Enes Kanter'in yeni soyadı ile ilgili yaptığı o açıklama ve Enes Kanter ile ilgili diğer tüm detaylar haber7.com'da..

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti. Enes Kanter de yaptığı açıklama ile bu haberleri doğruladı.

Yaptığı yeni açıklamada Enes Kanter soyadını Gülen olarak değiştirdiği dikkatlerden kaçmadı.

İşte o açıklama;

Yaz tarih!

Ey Kainat duy sesimi
Bugün 24 senedir ana, baba, kardeş dediğim ailemi ve tüm akrabalarımı kaybettim. Kendi babam soyismimi değiştirmemi istedi. Beni doğuran anne beni reddetti. Beraber büyüdüğümüz kardeşlerim beni artık yok sayıyor. Akrabalarım beni bir daha görmek istemiyorlar.
Vefalı, fedakar insanların gözyaşları ile büyüttüğü bu hizmet için bir Enes değil bin Enes feda olsun. Hocaefendi yolunda anam, babam, kardeşlerim, tüm sülalem feda olsun. Bu dava uğrunda bir değil saçlarım adedince başım olsa yine veririm feda olsun.
Rabbim benim ömrümden alsın her saniyesini yiğit hocama versin.
Hizmet yolunda cennetim feda olsun, cehennemlere güler geçerim. Canım hocamın sevgisi ana, baba, kardeş bütün sevgilerin üzerindedir. Biz bu hizmeti sokakta bulmadık ki birkaç pakrudin dönme yüzünden bırakalım.
Anam babam sana feda olsun, hizmet yolunda feda olsun bu dava uğranda feda olsun.
Kismenin zerre şüphesi olmasın. Allah (cc) sahabi ruhunu yeniden dirilten bu garip davanın garihp yolcularına sahip çıkacaktır şahlandıracaktır.
Dayanın abilerim dayanın ablalarım dayanın kardeşlerim. Sıkının dişinizi. İmtihanı kaybetmeyelim. Kazanma kuşağında kaybedenlerden olmayalım.
Bundan sonra benim anamda babamda benim kardeşlerimde dünyanın 171 küsür ülkesinde Türk bayrağını şerefle dalgalandıran o fedakar hizmet erleridir. Bundan sonra benim ailem o gözü yaşlı hocaefendimdir.
Zalimler yakın zamanda savrulup gidecektir. Sıkın dişinizi Allah bizimle beraber.
Mevlam herşeyi güzel eyleyecek. Bu davadan vazgegeçilmez.
Allah var gam yok.


ENES KANTER EVLATLIKTAN REDDEDİLDİ

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Türk bayrağını gururla dalgalandırmak yerine FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçiliğini yapmayı tercih eden basketbolcu Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti.

Oğlunun FETÖ tarafından hipnotize edildiğini söyleyen baba Mehmet Kanter, kaleme aldığı mektupla oğlunu evlatlıktan reddettiğini açıkladı.

FETÖ'CÜ ENES KANTER'E AİLE DARBESİ

"Kendisinin FETÖ terör örgütü tarafından hipnotize olduğunu ve kullanıldığını düşünüyoruz. İnsanlar yanlışlıklar yapabilir. Yanlıştan dönmenin erdem olduğunu defalarca söyledik ancak ikna edemedik. Ben babası ve bütün Kanter aileleri olarak FETÖ terör örgütü tarafından yapılan çirkin darbeyi kınıyor ve lanetliyoruz.

Enes'i başta ben babası ve Kanter aileleri evlatlıktan reddediyoruz. Bir an önce soy ismini değiştirmesini istiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız ve Türk halkından böyle bir çocuğum olduğu için utanç duyarak özür diliyorum."

BABA KANTER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Bu arada FETÖ'cü Enes Kanter'in babası, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kanter, geçtiğimiz günlerde açığa alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

ENES KANTER'İN TWİTTER HESABI ASKIYA ALINMIŞTI

A Milli eski basketbolcu Enes Kanter'in geçtiğimiz günlerde Fethullah Gülen'le ilgili attığı tweet'ler Türkiye'de pek çok kesimden büyük tepki çekerken, tweet'lere gelen yoğun şikayetlerin ardından Enes Kanter'in Twitter hesabı askıya alındı.

Gelen şikayetler üzerine Twitter, Türkiye üzerinden Enes Kanter'in hesabını tamamen askıya aldı. Türkiye üzerinden Kanter'in Twitter hesabına girmeye çalışanlar hesabın gizlendiğine dair mesaj görüyor.

Enes Kanter'in darbe gecesinden sonra Fethullah Gülen'e bağlılılığını bildiren tweet'ler atması sosyal medyada büyük tepki çekmiş, kullanıcılar Kanter'in Twitter hesabına sayısız tweet atmıştı.

YORUMLAR 3
  • rahsin 7 yıl önce Şikayet Et
    allah ve resullahtan baska hic kimseye sevgi beslenmez, yoksa imanin sahi olmaz diye bi hadis vardir unutma.
    Cevapla
  • Ertuğrul47 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö'ye itaat ettiğin kadar Kur'an'a ve Peygamber'e itaat etmiş olsaydın o playboy kızlarını omuzlarına almazdın. Karaktersiz münafık.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bu neyin kafasi bunlara ne içiriyorlar bahsettiği adam bir munafik sorsan peygamberimize boyle itat etmezler ki yardilmaslarin en kusursuzu gunaysizi digeri munafik ne oldugu belli olamayan islama ihanet edem hassasi
    Cevapla