Eskişehir Basket'ten 7 imza birden

Eskişehir Basket Spor Kulübü, 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Eskişehir Basket'ten 7 imza birden
Eskişehir Basket'ten 7 imza birden
GİRİŞ 08.08.2016 19:23 GÜNCELLEME 08.08.2016 19:23

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Eskişehir Basket, kadrosuna kattığı 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen törende, yeni transferler Yunus Emre Sonsırma, Gökhan Yazıcıoğlu, İsmail Kerem Gülmez, Özgür Önver, Mehmet Fırat Alemdaroğlu, Cihan Mumcuoğulları ve Efekan Coşar kendilerini Eskişehir temsilcisine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu, törende yaptığı açıklamada, geçen sezon çok istemelerine rağmen şampiyonluğa ulaşamadıklarını anımsattı. Yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anlatan Özeçoğlu, "Şampiyon olmak için 7 arkadaşımızı bünyemize katarak daha da kuvvetlendik. Eskişehir basket camiasına, Eskişehir'e ve oyuncu arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Gediz Üniversitesinden transfer edilen Özgür Önver de Eskişehir Basket'e gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bir haftadır buradayım, Eskişehir halkıyla da tanıştım. Umarım onlara Süper Lig'i hediye ederiz. Takım da bu yolda olduğu için gayet güçlü." diye konuştu.

Geçen sezon Pertevniyal Gençlik'te forma giyen Efekan Coşar da iyi oyunculardan kurulu, hedefi olan bir kulübe geldiğini aktararak, "İnşallah hedefimize ulaşarak Süper Lig'e çıkarız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından oyuncular sözleşmeleri imzaladı.