Enes Kanter 'yuh' dedirtti! - Enes Kanter'in skandal Gülen tweeti-

Bir dönem A Milli eski basketbol takımının formasını giyen ve şimdilerde Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde oynayan Enes Kanter, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'e bağlığını ifade eden açıklamalara devam ediyor. Öyle ki henüz yüzlerce şehidimizin acısı hala yüreklerimizde tazeyken bile Twitter hesabından terörist başı Fetullah Gülen'e güzellemeler yapan ve bağlığını bildiren ünlü basketçi Enes Kanter', sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. İşte Enes Kanter'in skandal paylaşımı Fetullah Gülen paylaşımı ve Enes Kanter ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

Enes Kanter 'yuh' dedirtti! - Enes Kanter'in skandal Gülen tweeti-
Enes Kanter 'yuh' dedirtti! - Enes Kanter'in skandal Gülen tweeti-
GİRİŞ 07.08.2016 09:55 GÜNCELLEME 07.08.2016 09:56
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Malum 15 Temmuz alçak darbe girişiminin ardından FETÖ yanlısı söylemleri ile bilinen ünlü sporcu, sanatçı, akademisyen vs kesiminden insanlar sessislik sarmalına başladı. Ancak FETÖ terör örgütünün en güçlü olduğu ABD'de yaşayan Türk ama hala bu illet yapıyı desteklemeden geri durmayan insanlar yok değil. İşte onlardan bir tanesi de basketbolcu Enes Kanter. Enes Kanter'in açıklamalarını bir araya getirdik.

Bir dönem A Milli eski basketbol takımının formasını giyen ve şimdilerde Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde oynayan Enes Kanter, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'e bağlığını ifade eden açıklamalara devam ediyor. Öyle ki henüz yüzlerce şehidimizin acısı hala yüreklerimizde tazeyken bile Twitter hesabından terörist başı Fetullah Gülen'e güzellemeler yapan ve bağlığını bildiren ünlü basketçi Enes Kanter'e, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. İşte Enes Kanter'in skandal paylaşımı Fetullah Gülen paylaşımı ve Enes Kanter ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

İŞTE ENES KANTER'İN O PAYLAŞIMI

Enes Kanter'in bu tweet'lerine ise sosyal medyadan büyük tepki yağıyor. Tepkiler üzerine Enes Kanter, "Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" açıklamasını yaptı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'in yanına gittiğini açıklayan basketbolcu Enes Kanter, sosyal medyada büyük tepki çeken tweet'ler paylaşmayı sürdürüyor.

Kanter, attığı tweette "Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" ifadelerini kulandı.

ERTEM ŞENER ENES KANTER'İ TOPA TUTTU

Ertem Şener, Twitter hesabından bölücü terör örgütü FETÖ'nün eli kanlı lideri Fethullah Gülen'e bağlılığını bildiren Enes Kanter'e yüklendi.

KANTER DEĞİL KANSER

FETÖ'cü Enes Kanter'in boş konuşmaktan dilinin kanser olduğunu söyleyen Ertem Şener, Enes Kanter'in yeni isminin "Enes Kanser" olmasını önerdi.

"TARİH SENİN HAİNLİĞİNİ YAZACAK"

Enes Kanter ile Twitter üzerinden tartışmaya başlayan Ertem Şener, FETÖ'nün basketçisini rezil etti. Şener, kendisine cevap veren Kanter'e, "Unutma tarih senin hainliğini yazacak" dedi.

ENES KANTER'E ŞOK: HESABI ASKIYA ALINDI

Fethullah Gülen hakkında attığı tweetler nedeniyle büyük tepki gören eski milli basketbolcu Enes Kanter'in Twitter hesabı askıya alındı.

A Milli eski basketbolcu Enes Kanter'in geçtiğimiz günlerde Fethullah Gülen'le ilgili attığı tweet'ler Türkiye'de pek çok kesimden büyük tepki çekerken, tweet'lere gelen yoğun şikayetlerin ardından Kanter'in Twitter hesabı askıya alındı.

Enes Kanter'in darbe gecesinden sonra Fethullah Gülen'e bağlılılığını bildiren tweet'ler atması sosyal medyada büyük tepki çekmiş, kullanıcılar Kanter'in Twitterhesabına sayısız tweet atmıştı.

Gelen şikayetler üzerine Twitter, Türkiye üzerinden Enes Kanter'in hesabını tamamen askıya aldı. Türkiye üzerinden Enes Kanter'in Twitter hesabına girmeye çalışanlar hesabın gizlendiğine dair mesaj görüyor.

 

 

 

YORUMLAR 43
  • sıradan biri 7 yıl önce Şikayet Et
    senin için söyleyebileceğim:KEŞKE ŞU HAMİYETİNİ HAK BİR DAVAYA VEREBİLSEN...
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    terörist enes kanter...
    Cevapla
  • omer 7 yıl önce Şikayet Et
    sen turkiyeye gelmeyi bir deneseene.. bi ayak bas buuraya. o zaman goruselim ve sonra yaz bunlari
    Cevapla
  • bahçeli+rte 7 yıl önce Şikayet Et
    la bu eski haber değilmi
    Cevapla
  • osmsnlı 7 yıl önce Şikayet Et
    papazı de bari...dünya sizinki gibi ihanet görmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle