F.Bahçe'den 3 milyon euro iddialarına yanıt

Fenerbahçe Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, yeni sezon öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

F.Bahçe'den 3 milyon euro iddialarına yanıt
F.Bahçe'den 3 milyon euro iddialarına yanıt
GİRİŞ 30.06.2016 11:27 GÜNCELLEME 30.06.2016 11:27

Geçen sezona damgasını vuran lig şampiyonu ve THY Euroleague finalisti F.Bahçe Ülker'in Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan ile geçen sezonu ve geleceği konuştuk. İşte Ömer Onan'dan inciler:

"Sezon bizim için riskler taşıyordu. Final-four oynamamıza rağmen 8-9 oyuncu değişti, yeni bir iskelet oluşturuldu. Maurizio Gherardin, Zeljko Obradovic ve ben oturup konuştuğumuzda ne istediğimizi biliyorduk. Bu maya tutacak mı diye düşünmeden edemedik. Oyuncular, önce hocanın sistemine, ardından da birbirlerine kenetlendi ve müthiş bir takım ortaya çıktı.

"DOĞRU KARARLAR VERDİK"

Hem kaliteli, hem de savaşçı bir takım kurmak istedik. Pero Antic bunlardan bir tanesiydi. Antic başta olmak üzere, Dixon da, Kalinic de, Datome de geri adım atmayan oyunculardı. Pivota gelince zaten Avrupa'da ciddi bir 5 numara sıkıntısı var. Olanlar da NBA'e gidiyor. Udoh, NBA'e 6. sıradan seçilmişti ama 3 senedir oynamayan bir oyuncuydu. Kararlarımız doğru çıktı

"KALMASINI İSTİYORUZ"

Avrupa'da hiçbir kulüp, bir oyuncu için NBA kulüpleriyle yarışamaz. Bogdanovic'in durumu biraz farklıydı. Bu sene gitse, minimum 4 sene imzalayacaktı ama seneye giderse serbest gidecek. Vesely, Avrupa'da bizden başka bir takımda oynamayacak. Udoh'u da tutmak istediğimizi söyledik. Takımda kalırsa çok mutlu oluruz."

"3 MİLYON EURO YALAN"

esely'e 3 milyon Euro ne teklif ettik ne de verdik. Ben buna çok sinirleniyorum. Bloggerlar çıktı ve herkes kafasına göre bir şey sallayabiliyor. Bizim bir oyuncuya o paraları verecek bütçemiz yok.