Hidayet Türkoğlu istifasını açıkladı!

Hidayet Türkoğlu, Basketbol Federasyonu'ndaki görevinden ayrıldığını açıkladı.

Hidayet Türkoğlu istifasını açıkladı!
Hidayet Türkoğlu istifasını açıkladı!
GİRİŞ 07.06.2016 15:17 GÜNCELLEME 07.06.2016 16:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, görevinden ayrıldı. Türkoğlu'nun TBF Yönetim Kurulu'na gönderdiği mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Kasım 2015 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum Türkiye Basketbol Federasyonu İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevimde sizlerle bir arada hizmet üretmekten ve Türk basketboluna katkıda bulunmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim.

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onurlandırıldığım, Cumhurbaşkanlığı Spor Başdanışmanlığı görevim vesilesiyle tüm spor branşlarını kapsayan, genişletilmiş görev tanımımla Türk Sporuna hizmet etmeye başlamış bulunuyorum.

Bu görevimin yarattığı kapsamlı sorumluluklar nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevimden azlimi rica ederim.

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, spor başarıların artması ve sporun birleştirici gücünün anlatılması yönündeki çalışmalarımızda, hem sporcu hem de yönetici olarak hayatımda çok önemli bir yeri olan basketbol için çalışmalarım devam edecektir.

Bu vesile ile Basketbol Erkek ve Kadın Milli Takımlarımıza 2016 Rio Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları elemelerinde başarılar diliyor, sizlere saygılarımı sunuyorum.

Görev sürem içerisinde yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarıma, basketbol emekçilerine ve bu süreçte destek veren tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ederim."

YORUMLAR 8
  • qwerty 7 yıl önce Şikayet Et
    öbürü daha ballı geldi demek ki. hiç sevmem kendisini zaten. iyi olmuş.
    Cevapla
  • harun 7 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam hidayet turkoglu asker arkadasim vatana millete hizmette kusur etmeyecegine eminim....basarilar kardesim it urur kervan yurur...
    Cevapla
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    basketçiykende sevmezdim
    Cevapla
  • Hüseyin42 7 yıl önce Şikayet Et
    Basketten anlamadğın belli. Sevmemenin sebebi ne? Ayrıca senin sevip sevmemeyin önemi ne? İnsanı yaratandan dolayı sevmeliyiz.
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    sebep ?
    Cevapla
  • maraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayı bitirdi ve s yoksunu olarak ayrıldı eskiden iyi bir basketçiydi ama yöntici olarak bizim bir atasözümüz vardır önüne 10 adet koyun gütmeye yolla koyundan vazgeç kendi bile gelemez
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Dopingin zararları konusunda seminer vermesini rica ediyoruz.
    Cevapla
  • TBFa 7 yıl önce Şikayet Et
    doping derken...bu adam profesyonel sporcu ve kullandigi bir suru yasal madde var.malum o kadar maci kaldirmasi icin..ama yasaklilar listeside bir o kadar fazla ,sadece bir madde ciktigi icin bu cezayi aldi.ki zaten bu yasta doping yapmasini gerektirecek bir durum yok..doping yapsa ne yapmasa ne..ama cumhurbaskani danismani olmasi zorunuza gitmis sanirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle