Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye olay cevap!

Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye olay cevap!
Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye olay cevap!
GİRİŞ 26.05.2016 16:01 GÜNCELLEME 26.05.2016 16:01
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamayla kendisi ve oyuncusu Göksenin Köksal’ın hedef haline geldiklerini belirterek, “Haftalardır yaptığım iyi niyetli çabaları planlanmış bir tezgah olarak göstermeye çalışan zihniyetin takdirini Türk spor kamuoyuna bırakıyorum” dedi.

Galatasaray Odeabank'ın Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü'nün, hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya adresinden cevap verdi. Ataman'ın açıklamaları şöyle:

"Dün akşam oynanan maçta yaşananlarla ilgili yorumdan kaçınmak istesem de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün son açıklamasından sonra sessiz kalamayacağım.
Saha içinde bir pozisyonda yaşananlardan sonra salonda gerginlik artmasın diye oyuncumu kenara aldım. Ancak bizim benchin 1 metre yakınındaki grubun, milli bir sporcuya çok ağır küfürlü tezahüratı başlayınca başhakemden kuralı uygulayıp anons yaptırmasını istedim.

Susturulması gereken bu grubun tezahüratları ayrıca ekranlardan da gayet net bir şekilde duyuldu. Ancak başhakem ısrarla bunu reddedince ben de kendisine itiraz ettim. Ne Fenerbahçe taraftarıyla ne de Fenerbahçe Başkanı olan şahıs ile en ufak bir diyalog ve göz temasım olmamıştır.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamayla yine ben ve sporcum hedef haline getirilmiştir. Türkiye'de sporun güzelliklerinin ön plana çıkması için haftalardır yaptığım iyi niyetli çabaları planlanmış bir tezgah olarak göstermeye çalışan zihniyetin takdirini Türk spor kamuoyuna bırakıyorum.

Ancak şunun da altını çizmek isterim ki bu zihniyet, her platformda sürdürdüğüm fair-play çabalarının önüne geçemeyecektir."

YORUMLAR 14
  • adil 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen tam bir provokatörsün Ergin Ataman
    Cevapla
  • Osman nuri 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Başkanı olan şahıs:)))
    Cevapla
  • Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    G. Saray başkanı kadar pasif bir başkan ve yönetim görmedim.
    Cevapla
  • Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım spordan çekilmedikçe fair play olmaz. Adam küfre karşı. Kendisine yapılırsa.
    Cevapla
  • kahtali 7 yıl önce Şikayet Et
    engin akilli ol edepli ol tahrikci olma bu gsde de melo gibileri eksik olmuyor arkadas
    Cevapla
  • Cihat 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce adamın adını doğru yazmayı öğren sonra yorum yap.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle