Dünya bu akşam Fenerbahçe'yi izleyecek!

Fenerbahçe ile CSKA Moskova arasında oynanacak Euroleague finalini 76 televizyon kanalı, 200'den fazla ülke yayınlayacak.

Dünya bu akşam Fenerbahçe'yi izleyecek!
Dünya bu akşam Fenerbahçe'yi izleyecek!
GİRİŞ 15.05.2016 16:59 GÜNCELLEME 16.05.2016 07:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Turkish Airlines Euroleague Final'inde temsilcimiz Fenerbahçe, Rus ekibi CSKA Moskovaile bugün saat 21.00'de Almanya'nın Berlin şehrindeki Mercedes Arena Salonu'nda karşı karşıya gelecek. LİG TV'den yayınlanacak bu tarihi müsabaka öncesinde tüm dünyanın gözü Berlin'de olacak.

Euroleague finaline kalarak tarih yazan Fenerbahçe'nin bu kritik maçını 76 TV kanalı, 200'den fazla ülkede yayınlayacak. Dev maç öncesi, 500'den fazla basın mesubu bu finali takip etmek için Berlin'de akreditasyon yaptırdı.

NBA'İ GÖLGEDE BIRAKTI

Euroleague heyecanını Avrupa dışındaki ülkelerde de canlı yayınlayacak.

YORUMLAR 7
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    bir beşiktaşlı olarak fenerbahçe inşallah şampiyon olur diyorum. gönülden.
    Cevapla
  • Türkiyeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk basketbol takımı en önemli kupada(şampiyonlar ligi) final oynuyor ve Türkiye maçı izleyemiyor. güler misin ağlar mısın halimize..şimdi izlemiyecekte ne aman izleyecek..külüpler ve federasyon duyarlı olmalı. spor sadece para için yapılmaz. herşeyde para değil. gençlere gösteremediğin sporun güzelliğini nasıl anlatacaksın..bu paralı kanallara birileri dur demeli.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünya izliyor ama biz izleyemiyoruz.
    Cevapla
  • Demokrat 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayin heryerinde ücretli televizyonlardan izlenebiliyor.
    Cevapla
  • Taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünya izlicek Türkiye ne izlicek ? Mecburmuyuz ligtv almaya? Bütün faturalarimizdan TRT payi kesiliyor.Nerde TRT? 3. Dünya ülkelerinde yok bu sistem..
    Cevapla
  • Demokrat 7 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsunuz, dünya ülkelerinde böyle bir sistemin olmadigini? Almanya'da bizde mecburi devlet televizyon ücreti ödüyoruz fakat spor yayinlari icin ayrica para ödemek gerekiyor. Bilgi sahibi olamadan fikir sahibi olmak böyle bir şey.
    Cevapla
  • aliali 7 yıl önce Şikayet Et
    evet dünyada 7 milyardan fazla insan yaşıyor diyelim dünya izleyeceğine göre en az beş milyar kişi izleyecektir değil mi 200 den fazla ülke 76 kanal o da ilginç demek ki aynı kanal onlarca ülkede yayın yapıyor fenerbahçe diyoruz ilk başta tek türk yok gerçi siyahi biri var muhammed dixon:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle