'Berlin, Ülker Sports Arena gibi olacak'

Berlin'de 13-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Dörtlü Final'de olan sarı-lacivertli takımın kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

'Berlin, Ülker Sports Arena gibi olacak'
'Berlin, Ülker Sports Arena gibi olacak'
GİRİŞ 11.05.2016 13:02 GÜNCELLEME 11.05.2016 13:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dörtlü Final'de üst üste ikinci kez mücadele edeceklerini hatırlatarak bunun önemine vurgu yapan Melih Mahmutoğlu, Berlin'deki Türk nüfusunun fazla olduğunu bildiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Çok güzel hisler hissediyoruz. Üst üste ikinci kez Dörtlü Final yaşayacağız. Sezon başından beri amacımız şampiyonluktu. İnşallah bu da Dörtlü Final'de gelir. Tabii bu kolay olmayacak. İlk maçta Laboral Kutxa'yla oynayacağız. Çok iyi ve kaliteli oyuncuları var. Kolay olmayacak ama biz iyi bir takımız. Seyircimizle iyi oynuyoruz. Berlin'de de böyle olacak. Berlin'in Ülker Sports Arena gibi olacağından eminiz. İnşallah Avrupa Ligi'ni kazanarak ülkemize şampiyonluğu getiririz."

Türk taraftarların Mercedes-Benz Arena'da gerçekleştirilecek organizasyon için çok fazla bilet aldığını duyduklarını aktaran Fenerbahçeli oyuncu, "Geçen sene milli takımla da Berlin'deydik. Berlin'de çok fazla Fenerbahçe taraftarı olduğunu biliyoruz ve bu bizim için avantaj. Geçen sene Madrid bile Ülker Sports Arena gibiydi. Bu sene Berlin'de daha da fazla taraftar olacaktır. Çok heyecan verici. İnşallah kupayı getiririz." ifadelerini kullandı.

Kupayı almaları durumunda Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde düzenlenmesi muhtemel şampiyonluk kutlamalarını hayal ettiğini aktaran milli basketbolcu, "İnşallah Allah bize bunları yaşamayı nasip eder." dedi.

YORUMLAR 1
  • Göreleli 7 yıl önce Şikayet Et
    insallah kardesim insallah euroleage kupasi da bizim olur.. avrupanin baskette 2.kupasi ulkemize geldi umarim 1.kupasi da gelir..
    Cevapla