Terör saldırısı nedeniyle F.Bahçe maçı ertelendi!

Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe basketbol karşılaşması, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

Terör saldırısı nedeniyle F.Bahçe maçı ertelendi!
Terör saldırısı nedeniyle F.Bahçe maçı ertelendi!
GİRİŞ 01.05.2016 12:37 GÜNCELLEME 01.05.2016 13:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen bombalı terör saldırısının ardından Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep ile Fenerbahçe arasında bugün saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşma iptal edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) yaptığı açıklama şu şekilde:

"Gaziantep'te bu sabah saatlerinde emniyet müdürlüğüne yapılan hain terör saldırısı sonrasında Gaziantep Valiliği, Basketbol Federasyonumuza bir yazı göndermiştir.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın imzasıyla gelen faksta, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında bugün saat 16:00'da Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanması gereken Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe müsabakasının güvenlik gerekçesiyle ertelenmesi talep edilmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu değerlendirmesinde talebi uygun görmüş ve müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar vermiştir. Müsabakanın hangi gün oynatılacağı BSL Direktörlüğü tarafından daha sonra açıklanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

YORUMLAR 2
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    yine 4 ayak üstüne düştü fener.kesin fener başvurmuştur ertelenmesi için tff ye
    Cevapla
  • ersin karabulut 7 yıl önce Şikayet Et
    zihinsel engelli terör diyor bomba diyor can diyor insanlık diyor ki sen nasibini almamışsinki böyle bi yorumda bulunmussun ALLAH seni ıslah etsin
    Cevapla