Real Madrid resmen istedi!

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'a Fenerbahçe''nin Euroleague'den elediği Real Madrid talip oldu.

Real Madrid resmen istedi!
Real Madrid resmen istedi!
GİRİŞ 21.04.2016 12:10 GÜNCELLEME 21.04.2016 14:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın koçu Ergin Ataman'a, Euroleague'de Fenerbahçe'ye elenen Real Madrid'den teklif geldi, Ataman kararını sezon sonu verecek.

REAL MADRİD, ERGİN ATAMAN'A TALİP OLDU

Pablo Laso ile yollarını ayıracak olan Real Madrid, Galatasaray'daki performansı ile göz kamaştıran ve Avrupa'nın sayılı koçlarından biri olarak kabul edilen Ergin Ataman'a takımı emanet etmek istiyor.

ERGİN ATAMAN, REAL MADRİD'İN TEKLİFİNİ KABUL EDECEK Mİ?

Real Madrid'in transfer teklifine sıcak baktığı iddia edilen Ergin Ataman'ınsezon sonunda durum değerlendirmesi yapmak için izin istediği de öğrenildi.

ERGİN ATAMAN, GALATASARAY'DAN AYRILACAK MI?

G.Saray'da kalmak için ücretinde fedakârlık yapan Ataman'ın yönetimin vizyonuna göre karar vereceği de belirtildi. Eğer yönetim takımda küçülmeye gitme karan alırsa Ataman'ın Real Madrid'e gitmesi de kesin gibi.

ERGİN ATAMAN, MİLLİ TAKIM'I BIRAKACAK MI?

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın sezon sonunda milli takım ya da kulüp takımı çalıştırma yönünde karar vermesi gerektiğini söyledi.

ERGİN ATAMAN, KARARINI SEZON SONUNDA VERECEK

 "Artık milli takımın, sadece milli takımı çalıştıracak hocası olacak. Ergin hoca da bu taktirde sezonu sonu seçimini yapacaktır diye düşünüyorum. Ergin hocayla 30 Eylül 2016’ya kadar sözleşmemiz var. Erken konuşmak zor. Önümüzde olimpiyat elemesi ve olimpiyatlar var. Ataman, ülkemizin yetiştirdiği çok değerli hocalardan birisi. Ergin hocanın milli takım performansından memnunuz."

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 3
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sene sadece basketboldan zevk aldık seneye o da olmayacak ozaman. Ergin hocaya yakışır. azizin uşağı tbf bu adamın kıymetini bilmedi, ispanyollar bilecektir
    Cevapla
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    ergin hocaya yakışır. onun gibi bir karakter sürekli euroleagu de olması gerekir. avrupanın sayılı antrenörlerinden.gurur verici
    Cevapla
  • skymoon 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırımın yardakcısı tff başkanı
    Cevapla