Ömer Onan: Artık Final Four takımı olduk

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, Final Four'u sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Ömer Onan: Artık Final Four takımı olduk
Ömer Onan: Artık Final Four takımı olduk
GİRİŞ 20.04.2016 12:15 GÜNCELLEME 20.04.2016 13:02

Real Madrid zaferi sonrası konuşan Ömer Onan, "Çok mutluyuz. Maç öncesi 3-0 bitebilir, 3-1 olur, 2-2 olur sonra 3-2 olur dedik ama bu inancımızın göstergesiydi. Müthiş bir basketbol oynadık. Aynı konuştuğumuz gibi ilk devreyi tutabilirsek, coşturmazsak onları daha sonra geçecek her dakika lehimize geçecek dedik. İstediğimiz gibi oldu her şey. Onlar içinde kolay değildi 2-0'dan gelip seriyi döndürmek. Sezon başından beri hak eden bir takım var. Real Madrid çok inişli, çıkışlı oynadı ve dördüncü olarak bitirdi. Strazbourg maçından sonra grupları, TOP 16'yı domine eden, hiç bırakmadan ki en önemli oyuncusu sakatlanmış olmasına rağmen çıktılar aslan gibi oynadılar. Müthişti. Kulüp olarak müthiştik. Seyirci, oyuncular, hocamız... Artık Final Four takımı olduk. Saygıyı görüyoruz. Bunun keyfini çıkaracağız" dedi.

Pazar günü karnaval var

Taraftarlardan bir ricası olduğunu belirten Onan, "Ben bunu başlatacağım, büyük ihtimalle taraftarlarımız da buna dahil olacaklardır. Pazar günü Anadolu Efes'le oynayacağız. O maçı karnavala çevirelim. Tekrar herkes sarı tişörtüyle gelsin. Kareografiler olsun. Bu çocuklar bu saygıyı hak ediyor. Kutlamalar yapalım, Final Four'u doya oya kutlayalım, Anadolu Efes maçı kutlama maçımız olsun. Aynı Real Madrid'in ilk iki maçındaki gibi. Aynı Final Four'a kalıyormuşuz gibi. Bu çocuklar hak ediyor" diye konuştu.