G.Saray'da ayrılık! Takım arkadaşlarına açıkladı

Galatasaray Odeabank'ın pivotu Joey Dorsey, takım arkadaşlarına Sarı-Kırmızılılar'dan ayrıldığını söyledi.

G.Saray'da ayrılık! Takım arkadaşlarına açıkladı
G.Saray'da ayrılık! Takım arkadaşlarına açıkladı
GİRİŞ 17.02.2016 14:15 GÜNCELLEME 17.02.2016 14:18

Galatasaray Odeabank'taki geleceği uzun süredir merak konusu olan Joey Dorsey, Sarı-Kırmızılı ekipten ayrıldı.

Gazeteci David Pick'in haberine göre, ABD'li basketbolcu, takım arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede Cim Bom'dan ayrıldığını ifade etti.

Deneyimli oyuncu, FIAT Türkiye Kupası için Bursa'ya giden kafilede yer almadı.

Barça'ya transfer oluyor

Bu gelişme sonrası 32 yaşındaki Dorsey'nin, geçmişte de formasını giydiği Barcelona'ya transfer olmaya yakın olduğu ileri sürüldü. Galatasaray'ın bu transferden 250 bin Euro bonservis bedeli alacağı belirtildi.

Son maçta kadroda yoktu

Aslan'ın başantrenörü Ergin Ataman, her bulduğu fırsatta eleştirdiği Dorsey'yi, Spor Toto Basketbol Ligi'nde dış sahada Royal Halı Gaziantep'i 70-67 yendikleri müsabakada kadroya almamış, tecrübeli pivotun antrenmanlarda çok kötü çalıştığını dile getirmişti.

Instagram'da kulübü suçlamıştı!

Dorsey, Ocak ayında kişisel Instagram hesabında yaptığı paylaşımla, hasta olmasına rağmen kulübün onu idman yapmaya zorladığını duyurmuştu.

ABD'li basketbolcu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Son 3 gündür hastanede domuz gribi ile savaşıyorum. Onlara ölecek gibi hissettiğimi söylediğimde bana grip aşılarından yapmadılar ve bu beni 8 pound kilo kaybına zorladı. Doktorlar sağolsun beni hastanede tuttular. Antrenman sırasında griple savaşıyordum ve hastaneye gitmeden önce neredeyse bayılıyordum çünkü takım beni idman yapmaya zorluyordu. Doktorlar en sonunda yeniden gücümü toplayıp All-Star’da beni görmek isteyen fanlarım için bana izin verdi. Domuz gribiyle savaşmamda bana yardım ettiğin için teşekkürler Tanrım."