Rus takımı için İzmir'de üst düzey önlem!

Karşıyaka maçı için İzmir'e gelen Rus ekibi Lokomotiv Kuban'da oyuncular tanınmamak için sivil kıyafet giydi.

Rus takımı için İzmir'de üst düzey önlem!
Rus takımı için İzmir'de üst düzey önlem!
GİRİŞ 09.12.2015 19:18 GÜNCELLEME 09.12.2015 19:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Turkısh Airlines Euroleague C Grubu'ndaki 9'uncu maçında yarın Karşıyaka Arena'da saat 19.00'da Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban, İzmir'e olağanüstü güvenlik önlemleri arasında geldi.

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinden sonra başlayan kriz sürecinde, Rusya'nın charter uçuşları yasaklaması yüzünden özel uçuşunu iptal edip, İstanbul üzerinden THY'nin tarifeli uçağı ile İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na gelen Kuban'ı VIP çıkışından itibaren 3 otobüs dolusu çevik kuvvet polisinin yanı sıra Yunus olarak bilinen motosikletli polis ekipleri ile çok sayıda sivil polis aracı yakın korumaya aldı.

Dikkat çekmemek için her zaman olduğunun aksine takım eşofmanlarının yerine sivil kıyafetler giydikleri gözlenen Lokomotiv Kuban'ın ABD'li oyuncuları alınan önlemler karşısında şaşkına dönerken, polis ekiplerini ve medya mensuplarını cep telefonu kamerasıyla görüntülemekten kendilerini alamadılar. Bu arada polis ekipleri, güvenlik gerekçesiyle Rus kafilesini taşıyan otobüsün havaalanı ile otel arasındaki güzergahta trafik ışıklarında durmasına izin vermedi. Polislerin yarın sabah yapılacak ter antrenmanı ve akşam oynanacak maçta da olağanüstü önlemlerini sürdüreceği bildirildi.

YORUMLAR 2
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    taninmanak icin he iyi güldüm. Adamlarin boyları 2 mt ustu her halde secme turist bunlar
    Cevapla
  • HAKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    korkmaya gerek yok bizden kimseye zarar gelmez müslüman bir toplumuz
    Cevapla