G.Saray'dan istifa çağrısı! 'Sen bu işi bırak!'

Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri, Fenerbahçe karşısında "hükmen yenik" sayılmalarının ardında basın toplantısı düzenledi.

G.Saray'dan istifa çağrısı! 'Sen bu işi bırak!'
G.Saray'dan istifa çağrısı! 'Sen bu işi bırak!'
GİRİŞ 01.12.2015 14:41 GÜNCELLEME 01.12.2015 16:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri, başkan Dursun Özbek'in de katılımı ile Fenerbahçe karşısında "hükmen yenik" sayılmalarının ardında basın toplantısı düzenledi. 

Başkan Özbek şu açıklamaları yaptı:

"Bugün basın toplantısı düzenlemek zorunda kaldık. Şok karar ertesinde hissiyatımızı, duruşumuzu göstermek istedik. Cumartesi günü Fenerbahçe ile karşılaştık ve galip geldik. Muazzam bir alın teri, muazzam bir başarı. Sahada galip gelebilirsiniz, bu yeterli mi? O zaman başka güçler devreye giriyor. Bileğinin hakkıyla kazanılan galibiyete federasyon bir şey yapmak zorunda. Bu federasyonun kabul edeceği bir şey değil. Federasyon bileğimizin hakkıyla aldığımız maçı kabullenemedi. Bizim çocuk dediğin kim Harun? Galatasaray'ın hakkını kimse yiyemez. Böyle basit yorumlarla, basit açıklamalarla kimse Galatasaray'ın hakkını yiyemez. Federasyon Başkanı'nı daha fazla yapamayacağı görevin altında ezilmemesini istiyorum. Sen kimsin ya? Şu kullandığın ifadelerin nasıl bir aymazlık, nasıl bir arsızlık olduğunu biliyor musun? Harun'a sesliyorum sen bu işi bırak... Basketbol sahalarda oynansın. Basketbolu oynanması gereken yere taşı. Korkunç bir infial içindeyim. Federasyonu ve bu oynadıkları yanlı oyunu protesto ediyoruz. Benim söyleceklerim bu kadar."

Topsakal: İnsanın aklına kumpas geliyor

Daha sonra sözü alan Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetici Can Topsakal, şu açıklamaları yaptı: "Ayhan Gümüş'ü aradık. O da "Siz çıkın oynayın bir sorun olmaz" dedi. Çocuk dedikleri kişi 17 yıldır federasyonda çalışıyor. İnsanın aklına kumpas geliyor. Başka bir şey söyleyemiyorum, rezalet diyorum. Çıkıp maçımızı oynadık. Daha sonra Fenerbahçe itiraz etti. Daha sonra Harun benimle görüşmek istedi. Harun, 'Biz hata yaptık. Ben bu maçın yeniden oynanmasını talep edeceğim' dedi. Ama beklemediğimiz karar çıktı. Fenerbahçe, federasyonu yönetiyor. Böyle bir şey olamaz. Bunu kabul edemeyiz. Sorunun temelinde hep aynı şey. Fenerbahçe'yi yeniyoruz. Bunu kaldıramıyorlar."

YORUMLAR 4
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    başkan efendi sen başkan olduktan sonra galatasaraya bir uğursuzluk geldi takım amatör takımına dönüştürüldü allah aşkına şu takımın başkanlığını bırak defol git ya seni görünce deli oluyorum bu kadar bir beceriksiz güvensiz yalancı bir başkan görmedik görmeyiz bidaha
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Muhittin belliki FB lisin ortada bi şike var ve adamlar hakkını arıyor yine FB yine şike bi durum kabul edilemez bunlar alışmış şikeye federasyonuda yanına almışlar ustanın be...
    Cevapla
  • Muhittin 8 yıl önce Şikayet Et
    Komedyenler gibisiniz. Futbolda dustugunuz durumu kadin basketboluyla mi unutturmaya çalışıyorsunuz. Yönetmelikleri okuyup kulübü yoneteceginize ona buna mi soruyorsunuz? Milyar tllerin döndüğü yerde böyle yöneticilik mi olur?
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yöneticilik olmaz ama böyle federasyon da dünyanın hiç bir yerinde olmaz. Konuyu biraz daha inceleyip yazın sallamadan
    Cevapla