Galatasaray'dan Işıl Alben mesajı

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, "Işıl Alben'in dönmesini biz de istiyoruz, o da" dedi.

Galatasaray'dan Işıl Alben mesajı
Galatasaray'dan Işıl Alben mesajı
GİRİŞ 12.05.2015 11:52 GÜNCELLEME 12.05.2015 11:52

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ekrem Memnun, sarı-kırmızılı kulübün, taraftarı onurlandıran, gururlandıran bir takımı desteklemeye devam edeceğini söyledi.
 
Memnun, yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü ile 2  yıllık daha sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatarak, kulüpte yeni bir seçimin olacağını anımsattı. Nelerin olacağını bilmediğini ancak verilmiş sözlerin bulunduğunu anlatan Memnun, "Neticede Galatasaray bir kurum. Kulübün, Galatasaray'ı ve taraftarı bu kadar onurlandıran, gururlandıran bir takımı desteklemeye devam edeceğini düşünüyorum" dedi.
 
Bazı oyuncularla sözleşmelerinin sona erdiğini dile getiren Memnun, şöyle devam etti: "Biz, bu takımı korumayı düşünüyoruz. Hatta güçlendirmek istiyoruz. İmkanları göreceğiz. Neticede ben işin mali kısmında yokum ama Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı'nı, sponsoru sayesinde aşağı yukarı kendi kendini  döndürebilen bir takım olarak görüyorum. Konuşulan büyük bütçeler, tamamen gerçek  dışı şeyler. Bizim sponsorumuz var. Oradan gelen bir para var. Başka gelirler de  var. Önümüzdeki sezon, makul bir şekilde büyük hedeflere gidecek bir gücümüz  olacağını düşünüyorum."
 
Memnun, basında yer alan, milli basketbolcu Işıl Alben'in Galatasaray Odeabank'a geri döneceğine yönelik iddialarla ilgili, "Işıl Alben'in dönmesini biz de istiyoruz, o da" ifadesini kullandı.