Lutfi Arıboğan'dan Fenerbahçe yorumu

Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe Ülker’in İspanya’nın başkenti Madrid’de oynanacak Final Four’da şampiyonluk şansının çok yüksek olduğunu söyledi.

Lutfi Arıboğan'dan Fenerbahçe yorumu
Lutfi Arıboğan'dan Fenerbahçe yorumu
GİRİŞ 06.05.2015 13:33 GÜNCELLEME 06.05.2015 13:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe Ülker’in İspanya’nın başkenti Madrid’de oynanacak Final Four’da şampiyonluk şansının çok yüksek olduğunu söyledi.
 

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olan Lutfi Arıboğan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’dan destek istedi. Federasyon başkanı seçilmesi halinde yeni yöntemler planladıklarını belirten Lutfi Arıboğan, "Hem erkeklerde hem de bayanlarda milli takımların tek hedefi şampiyonluk ve olimpiyatlar olacak" dedi. Seçildiği takdirde yeni bir model içerisinde federasyonu yöneteceklerini ifade edeb Arıboğan, "Türk basketbolunun marka değerini yükselteceğimiz kesin. Ama bunun için yapacağımız tek yöntem kulüplerimiz ile birlikte, kulüplerin önde olduğu kulüplerle bir yöneteceğimiz bir model planlıyoruz. Başkasını da bilmiyoruz açıkçası. Federasyonculuk demek kulüpler demektir. Hem karar mekanizmalarında hem de gelirlerin paylaşımında kulüplerimiz önceliğimiz olacak. Hep birlikte basketbolu bulunduğu yerden çok daha yukarılara taşıyacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Arıboğan, Turkish Airlines Euroleague Final Four’da Fenerbahçe Ülker’in şansının sorulması üzerine, "Fenerbahçe Ülker’in çok büyük şansı var. Fenerbahçe Ülker’in bu seneki başarısıyla gurur duyuyoruz. Şu anda Türk basketbolunu en üst seviyede temsil ediyorlar. Final Four’u başardılar. Ben şampiyonlukta çok büyük şansımızın olduğunu düşünüyorum" cevabını verdi.

Yabancı kuralını kulüplerin istekleri doğrultusunda düzenleyeceklerinin altını çizen Lutfi Arıboğan, "Benim yönetmem çok kolay olacak. Çünkü anahtarı söyledim. Federasyonu kulüplerle yöneteceğiz. Hep birlikte oturup kulüplerimiz fikirlerini söyleyecekler. Türk basketbolu için en değerli fikirleri uygulamaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Ü.Y 8 yıl önce Şikayet Et
    sen fenerbahçe nin ismini ağzına alma
    Cevapla