Obradovic dev teklife cevap verdi!

Fenerbahçe Ülker’de coach Zeljko Obradovic’in Panathinaikos’tan gelen teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Obradovic dev teklife cevap verdi!
Obradovic dev teklife cevap verdi!
GİRİŞ 06.05.2015 09:42 GÜNCELLEME 06.05.2015 10:54

Sarı-Lacivertli kulüpte, önümüzdeki sezona yönelik bütçe planlaması henüz yapılmadığından sözleşme yenileme süreci askıya alınan ve bu konuda kendisinden anlayış istenen ünlü Sırp antrenörün, eski kulübü Panathinaikos’un uzun vadeli sözleşme önerisine ret yanıtı verdiği belirtildi. Sırp çalıştırıcı Dusko Ivanovic ile yolları ayırdıktan sonra önümüzdeki sezon için yeni bir coach arayışına giren Yunan ekibinin, Obra’nın kapısını çaldığı, ancak pratikte başkan olmamasına karşın teoride bu göreve halen devam eden Dimitris Giannakopoulos’un varlığı nedeniyle ünlü coachun bu teklifi düşünmeden reddettiği ifade edildi. Obradovic’in, saldırgan tavırlarıyla dikkat çeken ve son dönemde soyunma odalarına kadar giderek rakip takım oyuncuları ile hakemlere sözlü ve fiziksel saldırıda bulunan Giannakopoulos olduğu sürece Panathinaikos’ta görev yapmaya sıcak bakmadığını yakın çevresine aktardığı vurgulandı.

2 YILA 4 MİLYON EURO 

Obradovic’in, menajeri vasıtasıyla görüştüğü Fenerbahçe Ülker ile 2 yıllık sözleşme yenilemeye sıcak baktığı belirtildi. Ünlü Sırp antrenörün menajeri Alex Raskovic’in yıllığı 2 milyon Euro’dan iki yıllık sözleşme için Sarı-Lacivertli yöneticilerden yanıt beklediği ve imza atılmasının an meselesi olduğu ifade edildi. Obradovic’in yardımcıları ve staff için de aynı rakamı talep ettiği gelen bilgiler arasında.

ROTA ITOUDİS

Obra’dan olumsuz yanıt alan Yoncalar, rotasını 11 yıl yardımcılığını yapan, geçen sezon Banvit’i çalıştıran ve şimdi CSKA’nın başındaki Yunan coach Dimitris Itoudis’e çevirdi.

KAYNAK: HABERTÜRK