Şok itiraf! "Fenerbahçe beni tehdit etti"

Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Angel McCoughtry, sosyal medya üzerinden ilginç bir açıklama yaptı.

Şok itiraf! "Fenerbahçe beni tehdit etti"
Şok itiraf! "Fenerbahçe beni tehdit etti"
GİRİŞ 01.04.2015 11:00 GÜNCELLEME 01.04.2015 14:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Angel McCoughtry, 26 Kasım 2014'te kız arkadaşı Brande Elise ile nişanlanmış, ancak olay medyaya yansıyınca, sosyal medya hesabı üzerinden bir yalanlama geçip, kendisinin eşcinsel olmadığını ifade etmişti.

Şubat 2015'te kulüple yaşadığı sorunların ardından Fenerbahçe'den ayrılan McCoughtry, bugün sosyal medya hesabından ilginç bir açıklama yaptı. Brande Elise ile gerçekten nişanlandığını vurgulayan McCoughtry, şunları yazdı:

"SON TAKIMIM BENİ İŞİMLE TEHDİT ETTİ" 

"Evet ayrımcılığa uğradık. Arkadaşlarımızı kaybettik. Aile üyelerimiz üzgün. Kararımızı onaylamadıklarını söylediler. Bildiğim tek şey aşk harika bir duygu. Denizaşırı son takımım, sosyal medya üzerinde yalan bir açıklama yapıp ilişkimin doğru olmadığını açıklamazsam beni işimden olmakla tehdit etti. Ancak tüm bildiğim, aşk harika bir duygu. Hepimizin yargıç olduğunu ve bunun insanın doğası olduğunu anladım ancak Tanrı'yla daha çok konuştum. İnsanların yargısının yukarıdaki güçten çok daha güçlü olduğunu asla hissetmedim. O bana düşmenin, öğrenmenin ve büyümenin hayat olduğunu söyledi. Fakat kalbimi hep temiz tuttum ve bütünüyle ona inandım. Bildiğim kadarıyla da aşk çok harika bir duygu ve Tanrı sevgidir."

2010 yılında Fenerbahçe'ye gelen Angel McCoughtry, Şubat 2015'te kulüpten ayrılmıştı.

İşte Angel'in Instagram hesabından paylaştığı o fotoğraf ve not;

YORUMLAR 1
  • güven doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    Kanıtlanmamışlar iddiadır,itiraf değil.
    Cevapla