Zalgiris'ten Cim-Bom mesajı

Zalgiris Kaunas coachu Krapikas, "Galatasaray'a karşı ilk maçta yaptığımız hataları yapmamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Zalgiris'ten Cim-Bom mesajı
Zalgiris'ten Cim-Bom mesajı
GİRİŞ 25.02.2015 20:12 GÜNCELLEME 25.02.2015 20:12

Galatasaray Liv Hospital'in Turkish Airlines Euroleague'de yarın karşı karşıya geleceği Zalgiris Kaunas takımının koçu Gintaras Krapikas açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Galatasaray'a karşı ilk maçta berbat oynadık. Kabul edilemez hatalar yaptık. Bunları tekrar etmememiz gerekiyor. Bunlar değil Euroleague; alt seviyede bile yapılmaması gereken hatalardı. Evde oynamak avantajımız ve rakibi de iyi analiz ettik" dedi.

Litvanyalı antrenör şöyle devam etti: "Carlos Arroyo gibi çok önemli bir oyuncuları var. Pocius da iyi oyuncu ama istikrarsız. Arturas Gudaitis'ten bu maçta yararlanamayacak olmamız bizim için eksi olacak. Çünkü son maçlarda takıma büyük katkı sağlamıştı" diye konuştu. 

Sakal muhabbeti güldürdü

Gintaras Krapikas'ın Litvanyalı gazetecilerle olan sohbetinde eğlenceli anlar da yaşandı. Bir süredir sakal bırakan 53 yaşındaki coacha "Sizi böyle görmeye alışık değiliz. İmajınızı değiştirmeyi düşünüyor musunuz?" diye soruldu. Krapikas bunun üzerine "Galatasaray maçına traşlı bir şekilde çıkacağım" cevabını verdi.  

KAYNAK: MİLLİYET