Ataman'ın maaşı Albayrak'ın cebinden ödendi

Galatasaray koçunun hesabına 2 aylık maaşı yani 160 bin euro yatırıldı. Ancak gönderen kısmında yazan isim Abdürrahim Albayrak'tı.

Ataman'ın maaşı Albayrak'ın cebinden ödendi
Ataman'ın maaşı Albayrak'ın cebinden ödendi
GİRİŞ 13.02.2015 15:38 GÜNCELLEME 13.02.2015 16:12

Sarı-kırmızılıların başantrenörü Ergin Ataman'ın 5 kuruş para almadan takımın başında görev yaptığı ise herkesin malumu. Buna rağmen alınan kritik galibiyetlerin altında hep Ataman'ın imzası vardı... Son günlerde sorun haline gelen Ergin Ataman'ın alacakları sürpriz bir biçimde ödendi... Sarı-kırmızılı kulüp ile 800 bin Euro karşılığı anlaşan ve bu maaşı 10 taksit şeklinde alan Ergin Ataman'ın içeride 7 aylık alacağı vardı...

ALBAYRAK DA OLMASA...

Galatasaray basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, önceki gün Ataman’ın 2 aylık alacağını hesabına yatırdıklarını söyledi. Tecrübeli koçun 2 aylık alacağı olan 160 bin Euro'luk rakam sürekli Galatasaray hocalarını çok sevdiğini söyleyen ve bunu "AY LAV YU HOCAM" olarak dile getiren Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'ın cebinden ödendi. Galatasaray, "İmkan oldukça biriken ödemeyi kapatacağız, tarih veremiyoruz" açıklaması yaptı.

KAYNAK: MİLLET