Başkan açıkladı: G.Saray ile görüşüyoruz!

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Uşak Sportif Kulüp Başkanı Arif Akçakaya, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yaptıklarını açıkladı.

Başkan açıkladı: G.Saray ile görüşüyoruz!
Başkan açıkladı: G.Saray ile görüşüyoruz!
GİRİŞ 24.12.2014 20:25 GÜNCELLEME 24.12.2014 20:25

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Uşak Sportif Kulüp Başkanı Arif Akçakaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 sezondur Uşak Sportif forması giyen ABD'li Justin Carter'i Galataray Liv Hospital'in transfer etmek istediğini belirtti.

Carter'in sözleşmesinin yıl sonuna kadar devam ettiğini, oyuncularıyla hiç bir sorunlarının olmadığını dile getiren Akçakaya, şöyle konuştu:

"Basın yayın kuruluşlarında Carter'in transferi ile ilgili bazı yanlış haberler yer aldı. Galatasaray, Justin Carter'i transfer etmek istiyor, bizde olumlu bakıyoruz, görüşmelerimiz sürüyor. Carter bizim için önemli bir oyuncu veyıl sonuna kadar sözleşmesi sürüyor. Kulüp olarak oyuncumuzla hiç bir problemimiz yok, sözleşmesinin gerektirdiği tüm şartları yerine getirdik. 'Carter'in parasını kulüpten alamadığı' yönünde asılsız haberler kasıtlı olarak yapılıyor. Oyuncumuzun ödemeleri bu güne kadar düzenli olarak yapıldı. Aralık ayı ödemesi de ay sonuna kadar yapılacak."

Carter'in gitmek istemesi halinde takımda tutmanın faydalı olamayacağının altını çizen Akçakaya, "Bizimle olan sözleşmesi devam ettiği sürece Carter bizim oyuncumuz. Transfer görüşmeleri bizimle yapılmalı. Kulüpten yapılmayan açıklamalara itibar edilmemesini istiyoruz. Biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Ligde ve Avrupa'da hedeflerimiz var" diye konuştu.

KAYNAK: AA