Obradoviç: Daha çok yapmalaıyız

F.Bahçe Ülker Teknik Direktörü Obradoviç, Zadar Basketbol Turnuvası'nda, 75-67 kazandıkları Cedevita Zagreb maçının ardından açıklama yaptı.

Obradoviç: Daha çok yapmalaıyız
Obradoviç: Daha çok yapmalaıyız
GİRİŞ 22.09.2014 01:32 GÜNCELLEME 22.09.2014 01:32

Obradoviç, ''Maçın sonunda fark yaratabildik, yarın maçın analizini inceleyip hataları düzelteceğim'' dedi. 

Obradoviç, Zadar kentindeki Kreşimir Çosiç Spor Salonu'nda oynanan ve Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker'in birincilikle bitirdiği turnuvanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularından daha çok şut çekmelerini beklediğini söyledi.

Ev sahibi rakipleri Cedevita Zagreb'in de başarılı oyun sergilediğini belirten Obradoviç, "Cedevita Zagreb, burada oynadığımız tüm takımlar arasında, en iyi organizasyona ve en hızlı oyunculara sahip. Oynadığımız üç maçta da gördüğüm kadarıyla kaybedilen toplar, en büyük sorunumuz. Yarın, maçın analizini inceleyip bir takım hataları düzelteceğim" diye konuştu.

Obradoviç, oyuncularıyla özgüvenlerini geliştirmesi konusunda da daha çok çalışacağını sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Ülker, Hırvatistan'daki Zadar Basketbol Turnuvası'nda, ev sahibi Cedevita Zagreb'i 75-67 yenerek birinci oldu.

Turnuvada Alba Berlin üçüncü, Darüşşafaka Doğuş dördüncü, Zadar beşinci, Galatasaray Liv Hospital ise altıncı sırada yer aldı.