G.Saray'ın yıldızı ayrılacak mı? Konuştu!

Galatasaray Liv Hospital'ın İspanyol oyuncusu Alba Torrens, Galatasaray'da mutlu olduğunu ifade etti.

G.Saray'ın yıldızı ayrılacak mı? Konuştu!
G.Saray'ın yıldızı ayrılacak mı? Konuştu!
GİRİŞ 18.04.2014 15:07 GÜNCELLEME 18.04.2014 15:07

El Mundo Deportivo gazetesine yaptığı açıklamada, Türkiye ve Galatasaray'la ilgili düşüncelerini anlatan Torrens, "Türkiye'ye gittiğin için pişmanlık duydun mu" sorusunu ise "Hayır, tam tersine. Sadece Avrupa Ligi kupasını kazandığımız için de değil. Burada bulunduğum 3 yılda bana her şeyi çok kolaylaştırdılar. Galatasaray büyük bir kulüp. Tarihi bir geçmişi var, çok profesyonel ve burada olmaktan çok memnunum" şeklinde cevapladı.

Sezon başında hedeflerinin Avrupa Ligi'nde ilk 8'e kalmak olduğunu anlatan İspanyol basketbolcu, şunları kaydetti:

"Büyük bir turnuva çıkardık. Grup maçlarında Fenerbahçe'ye kaybettik ve diğer maçları kazandık. Bazen iyi bazen de daha az iyi oynadık. Ama her zaman mücadele ettik. Yarı finalde takım olarak çok büyük maç çıkardık. Finalde de Fenerbahçe'ye karşı sonuna kadar zor bir maç olacağını biliyorduk. İnanılmaz bir şeydi. Şimdi ise Türk liginde Botaş'a karşı yarı final oynuyoruz. Hiç durmadan devam ediyoruz."

Alba Torrens, şu anda sadece ligde kalan maçlarını düşündüğünü ancak gelecekte dünyanın en iyi ligi olarak gösterilen WNBA'da oynamanın "çok güzel olacağını" ifade etti.

İspanyol basketbolcu, bu sene oynanacak Dünya Kupası'yla ilgili de "Biz İspanya olarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Ancak ABD dışında Avustralya, Fransa ve Türkiye gibi çok zor rakipler de var" değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul'a hayran olduğunu kaydeden Torrens, "Çok büyük bir şehir, trafik sorun ama ben rahat bir yerde oturuyorum, salon da yakın. Her geçen gün burada kendimi daha rahat hissediyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA