Nefesleri kesen son 20 saniye / VİDEO

THY Euroleague'de Anadolu Efes, kendisi için hayati önem taşıyan maçta Olympiakos'u 74-73 mağlup ederek Final-Four bileti için Atina'nın yolunu tuttu. İşte Murat Kosova'nın eşsiz anlatımıyla o coşkulu anlar...

GİRİŞ 19.04.2013 22:44 GÜNCELLEME 20.04.2013 11:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

THY Euroleague çeyrek final 4. maçında Anadolu Efes, Olympiakos'u Abdi İpekçi'de konuk etti. Son saniyeleri büyük bir heyecana sahne olan maçta temsilcimiz Lucas Gordon'un bitime 1.9 saniye kala bulduğu sayıyla son şampiyonu 74-73 mağlup etti ve seriyi 2-2'ye getirdi.

İşte Murat Kosova'nın eşsiz anlatımıyla o coşkulu anlar;

 

YORUMLAR 4
  • Milli Kurtuluş 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya. Spiker ne kadar seviniyor sanki çoooookkkk büyük bir şey olmuş gibi bir yerimi fethettik ne yaptık ya... Bu ne kendini kaybetmektir. Kaçan bir gol kadar üzülmedik afrikada ölen çoçuklara. Bu söz boşuna söylenmemiş arkadaş.
    Cevapla
  • adil dereci 11 yıl önce Şikayet Et
    Bunun için . " Basketbol bunun için seviyoruz seni ."
    Cevapla
  • Serkan BOZKAYA 11 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlıları İstanbulda Sevindirmediğimiz Yeter!. 5.maçın sonucu ne olursa olsun Yunanlıları İstanbulda Sevindirmediğimiz Yeter bize... Bunları yaşatan Efese sonsuz teşekkürler.
    Cevapla
  • faruk baba 11 yıl önce Şikayet Et
    boşa herşey. olimpiyakos efesten çok daha kaliteli takım atinada farka gider demedi demeyin yine de buraya kadar gelmeleride başarı ama hayalci olmayada gerek yok
    Cevapla