Balıkesirspor'da Burak Çalık affedildi

Balıkesirspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Cihat Arslan'ın ilk icraatı, kadro dışı bırakılan golcü Burak Çalık'ı affetmek oldu

Balıkesirspor'da Burak Çalık affedildi
Balıkesirspor'da Burak Çalık affedildi
GİRİŞ 28.04.2015 16:02 GÜNCELLEME 28.04.2015 16:02

Andre Santos'la birlikte U21 Takımı'na gönderilen Burak, yaklaşık 1.5 ay sonra yeniden A Takım'a döndü. Arslan'ın yüzünü kara çıkarmayacağını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Yaklaşık 45 gündür çalışmalarımı aksatmadan sürdürdüm. Kurtuluş mücadelesi vereceğimiz 6 maçta takımım için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Görevine başlayan Cihat Arslan'ın yardımcıları da belli oldu. Futbolseverlerin Altay, Fenerbahçe ve Kocaelispor'dan tanıdığı Toprak Kırtoğlu, Arslan'la çalışmalara start verdi. Kırtoğlu, en son yine Arslan'la Şanlıurfaspor'da çalıştı.Balıkesirspor'un kaleci antrenörlüğüne ise Fevzi Layiç getirildi. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe, Bursaspor, Altay ve Karşıyaka'da top koşturan Lahiç, antrenör olarak da Göztepe, Karşıyaka, İstanbul BŞB ve Şanlıurfaspor'da görev yaptı. Çıkacakları kritik maçları kazanacaklarını belirten Cihat Arslan, lige tutunacaklarını iddia etti.