Özdeş: Bir şeyleri değiştirmeye geldim ama...

Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, Mersin İdmanyurdu maçının ardından konuştu.

Özdeş: Bir şeyleri değiştirmeye geldim ama...
Özdeş: Bir şeyleri değiştirmeye geldim ama...
GİRİŞ 04.04.2015 17:00 GÜNCELLEME 04.04.2015 17:00

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu'na 3-1 yenilenBalıkesirspor'da teknik direktör Kemal Özdeş, "Bir şeyleri değiştirmeye geldim ancak böyle olunca insan üzülüyor" dedi.

Özdeş maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuna iyi başladıklarını ancak aynı oyunu ikinci yarı sahaya yansıtamadıklarını belirtti. Kendileri için önemli bir bir maçı kaybettiklerini dile getiren Özdeş, şunları kaydetti:

"Oyuna iyi başladık ve rakibe pozisyon vermedik. Gol girişimlerimiz oldu ancak savunmamıza çarpan top gol oldu. İkinci yarıya da iyi başladık ancak yediğimiz ikinci golün ardından gardımız düştü. Taraftarlar inancını kaybetti. Coşku yitirildi. Bunların hepsini bir araya koyduğunuzda son 35 dakika hiçbir anlam ifade etmiyor. İyi bir takıma karşı kaybettik. Kazansaydık iyi bir avantaj sağlayacaktık. 8 maç kaldı ve şimdi önümüzde Sivasspor maçı var. Ona iyi hazırlanacağız. Kazanacağımız maçlarla taraftarların desteğini ve inancımızı tekrar kazanacağız. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Gelecek için iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Maliyetsiz amakaliteli futbolcular. Bir şeyleri değiştirmeye geldim ancak böyle olunca insan üzülüyor."

KAYNAK: AA