Balıkesirspor'a sakatlardan müjde

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak olan Balıkesirspor'a sakat futbolcularından iyi haber geldi.

Balıkesirspor'a sakatlardan müjde
Balıkesirspor'a sakatlardan müjde
GİRİŞ 30.03.2015 14:01 GÜNCELLEME 30.03.2015 14:01

Bir günlük iznin ardından karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılarda sakatlıkları olan Isaac, Sercan, Berkan ve Abdulhamit'in takımla çalışmalara başlaması sevinç yarattı. 4 futbolcunun da bir aksilik olmazsa Mersin İdmanyurdu karşısında görev alacağı açıklandı.

Teknik direktör Kemal Özdeş, kalan 9 maçta istedikleri sonuçları alarak Süper Lig'e tutunacaklarını ifade etti, şöyle dedi:

"25'inci haftada Eskişehirspor'u yenerek moral depoladık. Bu galibiyetle takım ruhu ve birliktelik pekişti. Olumlu havanın Mersin İdmanyurdu maçına da yansıyacağına inanıyoruz."

Balıkesirspor Asbaşkanı İsa Tamer Çelik ise kritik dönemeçte taraftardan destek istedi.

VARGAS DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA

Balıkesirspor'da bu sezon gösterdiği başarılı performansın ardından 3 yıl sonra Venezuela Milli Takımı'na seçilen Vargas, perşembe günü Balıkesir'e dönecek. Ülkesinin 28 Mart'ta Jamaika ile oynadığı özel maçta 31 dakika forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusunun çarşamba günü Peru ile oynanacak mücadelenin ardından takıma dahil olacağı açıklandı.