Balıkesirspor açıkladı! "Hepsi taktikti"

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, transferde yalanladıkları her futbolcuyu almalarının bir taktik olduğunu söyledi.

Balıkesirspor açıkladı! "Hepsi taktikti"
Balıkesirspor açıkladı! "Hepsi taktikti"
GİRİŞ 27.07.2014 14:47 GÜNCELLEME 27.07.2014 14:47

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, transferde neredeyse yalanladığı her futbolcuyla sözleşme imzalamaları ardından sosyal medyada alay boyutuna varan eleştirileri değerlendirirken yaptıklarının tümünün taktik amaçlı olduğunu söyledi. 

Tuna, görüştüğü futbolcuların transferlerini yalanlayarak fazla istekli görünmediklerini ve böylece fiyat düşürdüklerini ifade ederken bu yolla Alanzihno'nun transferinde 250, Gökhan Ünal'da 300 bin TL kar sağladıklarını anlattı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da Demba Ba transferi öncesi bu futbolcu için "Kronik sakat" türünden açıklamalar yaptığını belirten Başkan Aktürk, şöyle devam etti:

"Kulübün menfaatlerini düşünmek zorundayım. Bu bir transfer taktiği ve sonuçta işe yaradı. Taraftar ya da basının eleştirileri beni ilgilendirmez. Benim için kulübün çıkarları her şeyden önce gelir." 

Aktürk, Boşnak kaleci Hasagiç'le Türk vatandaşı statüsünde oynaması halinde sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

SERCAN'DAN 1 GOL 1 ASİT

Balıkesirspor, Bolu kampındaki son hazırlık maçında Mersin İdman Yurdu ile 2-2 berabere kalırken, Galatasaray'dan kiralanan ancak henüz resmi sözleşme imzalamayan Sercan Yıldırım 1 gol 1 asistlik performansıyla göz doldurdu. 31'inci dakikada Mahmut Temür'ün golüyle 1-0 yenik duruma düşen Balıkesirspor, 41'inci dakikada Sercan Yıldırım'ın ortasında savunmadan seken topu Alanzinho'nun filelere göndermesiyle eşitliği sağladı. Mersin'in 45'inci dakikada Sinan Kaloğlu ile 2-1 öne geçtiği müsabakanın 45+2'nci dakikasında Murat Gürbüzerol'un ortasını filelere gönderen Sercan skoru belirledi 2-2. Kampın ardından dağılan Balıkesirsporlu futbolculara 30 Temmuz çarşamba gününe kadar bayram izni verildi.