Kunter: Gerçeklerle yüz yüze geliyoruz

Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter, maç sonrası yaptığı açıklamada bu tür sonuçların olabileceğini, gerçeklerle yüz yüze geldiklerini söyledi.

Kunter: Gerçeklerle yüz yüze geliyoruz
Kunter: Gerçeklerle yüz yüze geliyoruz
GİRİŞ 01.12.2012 09:12 GÜNCELLEME 01.12.2012 09:12

Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter, THY Euroleague'de İspanya'nın Barcelona Regal takımına 78-48 yenildikleri maça ilişkin, ''Kendi seviyemizdeki takımlara karşı oynadığımızda sorun yok. Ama bu tür takımlara karşı moralimizi bozmadan dikkatli olmalıyız'' dedi.         

Kunter, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, bu tür sonuçların olabileceğini belirterek, ''Gerçeklerle yüz yüze geliyoruz. Kendi seviyemizdeki takımlara karşı oynadığımızda sorun yok. Ama bu tür takımlara karşı moralimizi bozmadan dikkatli olmalıyız'' ifadelerini kullandı.         

"ÖĞRENMEMİZ GEREKEN ÇOK ŞEY VAR"

Brose Bamberg gibi takımlara karşı 8 sayı geriden gelip oyuna ortak olabileceklerini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, ''Ama böyle güçlü takımlara karşı bunu yapmak zor. Ritmimizi kendi kendimize kaçırdık. Kötü başladıkları sırada 8-10 sayı öne geçebilirdik. Öğrenmemiz gereken şeyler var. Ama maalesef bu tip maçları iyi oynamıyoruz. Aşmamız gereken en önemli engel. Yaratıcı oyuncu sıkıntısı yaşıyoruz'' diye konuştu.

 KUNTER, DASIÇ'TEN MEMNUN DEĞİL

Dasiç'in performansından kesinlikle memnun olmadığını anlatan Kunter, ''Genç oyuncu. Şans verme imkanımız yok. Belki daha fazla şans versek belki daha farklı olur. Kendisine de söyledim'' dedi.         

"DANIEL EWING HENÜZ HAZIR DEĞİL"

Daniel Ewing ile anlaştıklarını açıklayan Kunter, ''Onu seçmemizin nedeni topla iyi hücum eden bir oyuncu olması. Oyunun iki tarafını da iyi oynuyor. Topla aktif bir oyuncu. Euroleague'de de kullanabiliriz. Galatasaray maçında belki kullanamayız. Henüz hazır değil, sağlık kontrollerinden yeni geçti'' diyerek sözlerini tamamladı.