Final Four'da Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final heyecanı (Final Four) başlıyor. Basketbol'un Avrupa'daki bir numaralı kupası olan Türkish Airlines Eurolig'de fırtınalar estiren temsilcimiz Fenerbahçe Final Four maçları ne zaman? Eurolig'deki gururumuz Fenerbahçe Basketbol Takımı, yarı final maçı için İspanyol Laboral Kutxa ile karşılaşacak. Peki Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı kadroları ve Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı öncesi gelişmeler ve merak ettiğiniz tüm ayrıntılar haberimizde.

Final Four'da Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Final Four'da Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 14.05.2016 18:21 GÜNCELLEME 14.05.2016 18:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Basketbolda kulüpler bazında Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final, yarın Almanya'nın başkenti Berlin'de başlayacak.

Eurolig'de Final Four heyecanı geldi çattı.Basketbolun şampiyonlar ligi diye nitelenen Eurolig'de son dörde kalan takımlardan birisi de iftihar kaynağımız Fenerbahçe oldu.Eurocup'ta bir diğer gururumuz Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz günlerde kupayı Türkiye'ye getirerek büyük bir onur yaşatmıştı, Fenerbahçe'den de aynı gurur tablosunu yaşatmasını bekliyor inanıyor ve temenni ediyoruz.

Bir önceki Eurolig şampiyonunu parkede tozunu alarak dize getireren, Eurolig'de başarılı bir performans ile grubu 1. sırada tamamlayan ve yoluna hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'nin Final Four'da ki rakibi, Panatinaikos Laboral Kutxa maçından galip ayrılan İspanyol ekibi Laboral Kutxa oldu. Peki,  Fenerbahçe'nin Final Four maçları ne zaman? Fenerbahçe'nin Final Four ilk maçı ne zaman? Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı kadroları ve Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı hazırlıkları..işte tüm detaylar...

FENERBAHÇE'NİN FİNAL FOUR MAÇLARI NE ZAMAN? 

13 Mayıs 2016 Cuma

TSİ 19.00 CSKA Moskova - Lokomotiv Kuban
TSİ 22.00 Fenerbahçe - Laboral Kutxa

15 Mayıs 2016 Pazar

TSİ 18.00 İlk günün kaybedenleri 3-4 maçına çıkacak.
TSİ 21.00 İlk günün kazananları 1-2 maçına çıkacak.

Fenerbahçe, Final Four ilk maçını 13 Mayıs 2016 Cuma akşamı saat 18.00'da oynayacak. Karşılaşma Almanya'nın Berlin şehrinde yapılacak. 

FENERBAHÇE LABORAL KUTXA MAÇI HANGİ KANALDA?

Mücadele Lig TV 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

"LABORAL KUTXA KARŞISINDA DA HAZIR OLMALIYIZ"

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Ali Muhammed, play off çeyrek final maçlarında Real Madrid karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini, şimdiki rakipleri Laboral Kutxa karşısında da hazır olmak istediklerini söyledi.

Turkish Airlines Euroleague'e üst üste ikinci kez yükselen sarı acivertli takımda 33 yaşındaki oyun kurucu Ali Muhammed Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirinin sorularını cevapladı.

Euroleague Final Four'a kalan her takımın güçlü olduğuna vurgu yapan ve rakipleri Laboral Kutxa'nın da kendileri gibi seriyi 3-0'la geçtiklerini belirten Ali Muhammed, "Real Madrid serisinin çok zor geçeceğini biliyorduk. Sonuçta geçen senenin şampiyonu. Ünvanlarını korumak istiyorlardı. Hazırlıklıydık açıkçası. Çok iyi maçlar oynadık. 3 maçta da çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şimdi finallerde rakibimiz Laboral Kutxa takımı ve onlar da Panathinaikos'a karşı çok iyi bir seriyi geride bıraktılar 3 – 0'la geçtiler onları. Biz kesinlikle hazırlıklı olmamız lazım. Laboral Kutxa karşı işimizin çok zor olacağını biliyoruz." dedi.

TÜRKİYE LİGİ'NDE LİDER OLMAK İSTİYORUZ

Takım olarak kalan maçlarını kazanıp lider olmak istediklerini belirten Türk vatandaşlığına geçen Amerikalı oyuncu Ali Muhammed, "Türkiye ligi zaten Avrupa'nın en zor liglerinden biri. En fazla rekabetin yaşandığı liglerden biri. Halen birkaç maçımız var normal sezonu tamamlamak için. Tabii ki bize bağlı olmasa da lider olmaya çalışacağız son 4 maçımızı en iyi şekilde oynayarak." diye konuştu.

JAN VESELY: FİNAL FOUR'A KALMAK ZORDU VE BİZ BUNU BAŞARDIK

Jan Vesely ise, dörtlü finallere kalmanın çok zor olduğunu ve bunu başardıklarını söyledi. 26 yaşındaki uzun forvet, "Final Four'a gitmek kolay bir şey değildi. Çok zor bir yarışma ve biz bunu başardık. Çok zor bir rakiple karşılaşacağız. Bu rakibimiz sezon içinde ne kadar güçlü bir takım olduğunu kanıtladı. Çok iyi odaklanmamız gerekiyor başarılı olmamız için ve sonuna kadar gitmemiz lazım." diye konuştu.

FENERBAHÇE FİNAL FOUR’A NASIL GELDİ?

Euroleague çeyrek finalinde Fenerbahçe, Real Madrid’i serinin üçüncü maçında da 75-63 mağlup ederek Final Four’a 3-0’lık üstünlükle yükseldi. Temsilcimiz geçen yıl yarı finalde İspanyol ekibine yenilerek final şansını kaçırmıştı. 1 bin 349 taraftarın önünde oynanan mücadelede Fenerbahçe üçüncü periyotta, maç boyunca yaptığı etkili savunmanın yanına hücumda skorer bir görüntü ekleyince, Real Madrid’in gardını düşürdü! Datome’nin bulduğu kritik sayılar farkı açmaya yardımcı olurken, Udoh ile Bogdanovic rakibin geri dönmesini engelledi.
Geçen yıl Barclay Center’da finali kaçıran temsilcimiz, bu kez Final Four biletini kaptı!

FENERBAHÇE REAL MADRİD MAÇININ KÜNYESİ

Salon: Barclaycard Center
Hakemler: Botys Ryzhyk (Ukrayna), Robert Lottermoser (Almanya), Spiros Gkontas (Yunanistan)
Real Madrid: Llull 8, Carroll 6, Fernandez 5, Ayon 14, Reyes 6, Nocioni 6, Rodriguez 15, Hernangomez , Maciulis 3, Doncic , Rivers , Taylor
Fenerbahçe: Ali Muhammed 14, Bogdanovic 17, Datome 13, Udoh 15, Antic 4, Hickman, Sloukas 1, Kalinic 11, Melih Mahmutoğlu, Barış Hersek, Berk Uğurlu, Egehan Arna
1. Periyot: 13-18
Devre: 27-30
3. Periyot: 40-54

YORUMLAR 4
  • Gurbet 7 yıl önce Şikayet Et
    maç geçti he he ☺
    Cevapla
  • Gurbet 7 yıl önce Şikayet Et
    neden hangi kanalda olduğu yazılmiyor. bozuk pilaka gibi aynı şeyi yazip duruyor.
    Cevapla
  • Kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Maçın hangi kanalda olduğu yazmıyo
    Cevapla
  • kahtali 7 yıl önce Şikayet Et
    maalesef lig tv de mac kardeslerim yazikki final macinda bile takimizi evimizde oturup tv yi acipta izleyemiyiruz ne aci degil mi azeri kanallar bile veriyor biz veremiyiruz
    Cevapla